Laguna Village

6
Vacanceselect.com logo

Camping Laguna Village ligt in een bijzonder landschap met aan de ene kant de Adriatische Zee en aan de andere kant lagunes met prachtige flora en fauna. De pijnbomen zorgen voor fijne, schaduwrijke plekken en voor waterpret zit je hier helemaal goed met het heerlijke zwemparadijs. De camping ligt op 150 m van het brede zandstrand en wordt gescheiden door een rustige lokale weg. Lekker eten kan in het restaurant op de camping of je neemt een afhaalmaaltijd mee naar je eigen terras. Het gezellige animatieteam verzint de leukste activiteiten voor kinderen tot 20 jaar, dus die vermaken zich wel. Een dag naar Venetië is een van de aanraders deze vakantie.


Elke dag een ijsjeDoor de 3 verschillende dieptes is het zwembad geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. En dan kan je ook nog bubbelen in de jacuzzi. Zin in actie? Daar zorgt het enthousiaste animatieteam wel voor! Je kunt zelf natuurlijk ook voor actie zorgen, huur eens een fiets en verken de omgeving op een rustig tempo. En als je terugkomt op de camping, neem je natuurlijk een echt Italiaans ijsje uit de ijssalon op de camping.

Wat ga je doen?In Caorle vind je heerlijke restaurantjes en sfeervolle pleintjes, neem nog een wijntje en blijf net als de Italianen tot 's avonds laat! Deze streek leent zich uitstekend voor een mooie autotoer. Bijvoorbeeld richting Punta Sabbioni, om vanaf daar de ferry naar het San Marcoplein, het hart van Venetië, te nemen. Een stad die je nooit meer vergeet. Of ga naar een van de stadjes rondom Caorle, zoals Portogruaro, San Dona di Piave of Treviso, stuk voor stuk een bezoekje waard. Voor een avondje eten, flaneren en shoppen ga je naar Lido di Jesolo. In deze plaats vind je ook een sensationeel aquapark, hoogtepuntje voor je kinderen in deze vakantie. Laat je in de watten leggen op Camping Laguna Village!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging laguna village

De ligging van "laguna village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.