Villaggio San Francesco

6
Vacanceselect.com logo

Waarom naar Centro Vacanze Villaggio San Francesco aan de Adratische kust? Voor zon, zee en strand natuurlijk. En voor het prachtige Venetië, de stad met zijn beroemde gondels en kanalen. Een vakantiepark pal aan de Italiaanse kust. Ligbedjes op het zandstrand. Je leest wat en geniet van de zon. Af en toe help je je kinderen bij het bouwen van een zandkasteel. Wat wil je nog meer? Ja, een zwembad, dat is er ook. Meerdere zelfs. Met glijbanen, bubbelbad en waterpaddenstoel.


Vertier op het vakantiepark Je kunt natuurlijk lekker niksen en bedenken welke ijssmaak je wilt. Wil je iets ondernemen, dan heb je wel heel veel keuze. Leren zeilen of surfen? Of meedoen aan een sporttoernooi? Als de avond valt, opent het amfitheater zijn deuren. Er is van alles te doen. Jong en oud vermaakt zich!

Koken of uit eten? In dit land ben je van één ding verzekerd: het fantastische eten! Maak gebruik van de uitgebreide supermarkt op de camping om je boodschappen te doen. 's Ochtends haal je hier heerlijk verse stokbrood en croissants. De pizza's in het restaurant zijn ook zalig. Lekker om die te halen en op je eigen terras op te eten! Maar dineren op de camping zelf kan ook. Aan het strand met een prachtig uitzicht op zee.

Naar Cáorle of Venetië? Cáorle is uitgegroeid van een vissersdorp naar een gezellige badplaats. Cáorle heeft een kleurig historisch centrum en een mooi haventje. Proef hier vooral de legendarische vismaaltijden! De badplaats Jesolo ligt aan de Lagune van Veneto. In het binnenland ligt Treviso. Af en toe doet het je denken aan Venetië. Zoek gezellige cafeetjes in kleine achterafstraatjes en beleef 't echte Italië. Vanaf Punta Sabbione gaat de boot naar Venetië. Waar gondeliers achterop hun gondels staan en varen door de smalle kanalen. Langs kleurrijke huisjes en statige paleizen en onder de Rialtobrug door. Op souvenirjacht? Venetiaanse maskers zijn op iedere straathoek te koop. Tip: wil je de San Marco basiliek vanbinnen zien, sta dan vroeg op. Centro Vacanze Villaggio San Francesco is de perfecte plek voor een strandvakantie én stedentrip naar Venetië!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging villaggio san francesco

De ligging van "villaggio san francesco" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.