Pra'delle Torri

6
Vacanceselect.com logo

Camping voor sportievelingen met een van de grootste zwemparadijzen van Europa én direct aan de Adriatische Zee! Op Camping Pra'delle Torri is voor iedereen wat te doen. Voor kinderen een zwemparadijs om van te dromen en eindeloos springen op de springkussens. Verwennerij in de verschillende bars en restaurants. In de winkeltjes en boetiekjes alles kopen wat je wilt. En wat is er voor sporters? Golfen, parasailing en alles daar tussenin! O ja, je kunt natuurlijk ook een dag naar…Venetië!

Reuring aan zeeCamping Pra'delle Torri: een droombestemming voor kinderen. Natuurlijk door dat enorme zwemparadijs. Met alles erop en eraan. Van piratenschip tot glijbanen. De kinderdisco en het podium met écht optreden in de avond. Volwassenen volgen een yoga- of golfles. Met z'n allen op een grappige familieriksja. En pizza, pasta of patat…op de camping staat altijd iets lekkers op het menu! Vanaf de camping loop je zo het heerlijk warme zandstrand op. Aangenaam relaxen op een ligbedje en kijken naar de reuring om je heen. Kinderen bouwen zandkastelen en bakken taartjes in de branding. Een bananenboot vliegt over het water. Er wordt hier volop gezeild, gesurft, gewaterfietst…En je kunt zelf meedoen.

Doen!Vanuit de haven van Caorle neem je de boot naar Venetië, een onvergetelijke ervaring om in deze sprookjesachtige stad rond te lopen óf te varen! Vergaap je aan de pracht en praal in het Dogenpaleis of neem een vaporetto en bewonder de pallazo's vanaf het water van het Canal Grande. Natuurlijk staan het San Marcoplein en de Rialtobrug op je lijstje maar dompel je ook eens onder in de sfeer door op een bankje (mét een Italiaans ijsje) gewoon te zitten en kijken. Vervelen zit er niet in tijdens een vakantie op Camping Pra'delle Torri!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging pra'delle torri

De ligging van "pra'delle torri" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.