Mar y Sierra

6
Vacanceselect.com logo

 Camping Mar y Sierra is Le Marche op z'n allermooist; prachtig gelegen op een heuvel in Le Marche met uitzicht op zee. Je verblijft hier op een kleinschalige camping met een heerlijk zwembad om af te koelen. Een heerlijke plek voor de hele familie….Wat wil je nog meer? Deze camping is de perfecte plek voor wie op zoek is naar rust en ruimte, natuur, strand en ontspanning. Met steden als Urbino, Pesaro en Fano in de buurt maak je de meest indrukwekkende uitstapjes.


Zwembadplezier en meerWat is het heerlijk vertoeven in het zwembad. Lekker afkoelen in het water. En daarna in slaap vallen op een ligbed onder de parasol. En de kleintjes? Die vermaken zich prima in het kinderbad.

Mmm…heerlijk die pizza!Kom je terug van een actieve dag, of juist van een rustig dagje op het strand en heb je geen zin om te koken? Geen probleem. Er is een gezellig restaurant met terras op de camping waar je de heerlijkste streekgerechten van Le Marche proeft. En vergeet de houtoven pizza's niet…die zijn echt buonissimo!

Idyllische dorpjesIn de directe omgeving zijn verschillende authentieke en historische plaatsen waaronder de middeleeuwse dorpen San Costanzo en Mondolfo. Deze plaatsen zijn makkelijk te voet of per fiets te bereiken vanaf de camping. Niet vergeten: een bezoek aan UNESCO stad Urbino. Slenter door de smalle straatjes en ontdek hier de verscholen pleinen. Als hoogtepunt bewonder je de meesterwerken van schilder Raffaele in de Palazzo Ducale. Dagje strand? Het strand van Marotta ligt nog geen 8 kilometer verderop!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging mar y sierra

De ligging van "mar y sierra" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.