Stork

6
Vacanceselect.com logo

Vier je vakantie in het zuiden van Italië, direct aan het strand op Camping Stork. Een heerlijke locatie voor een lome strandvakantie, want in een paar stappen sta je met je blote voeten op het goudgele zand uit te kijken over de Adriatische zee. De zon schijnt, regenachtige dagen zijn hier zeldzaam. Een betere plek voor een strandvakantie bestaat bijna niet. De camping ligt onder de bomen, fijn, want soms heb je ook behoefte aan een schaduwrijke plek.


Zwemmen, sporten en spelenNatuurlijk is er een zwembad voor de allerkleinsten en voor sportievelingen een zwembad om baantjes te trekken. Je ziet het bevlogen animatieteam ook vaak in het zwembad. Buiten het zwembad zorgen zij voor (grote en) kleine blije snoetjes met allerlei gezellige animatie, sportwedstrijdjes en shows! Na alle actie: tijd om te eten….je bent niet voor niets in Italië. Ofwel: pizza op het menu! Lunch op het strand of geniet van de heerlijke Italiaanse specialiteiten in het restaurant op de camping. Wil je af en toe zelf koken? In de supermarkt vind je een uitgebreid assortiment.

Op en rond Camping Stork Ga eens een ijsje eten in het gezellige plaatsje Guilianova dat op loopafstand ligt. Wil je meer actie en lekker flaneren op de boulevard van een bruisende badplaats? Dan is Roseto degli Abruzzi een goed idee, je vindt er een enorm aanbod van restaurants, bars en een prachtig zandstrand. Heb je zin om een stad met geschiedenis te bekijken? Bezoek dan Teramo, de stad brengt je terug naar de Romeinse tijd. Op de achtergrond raken de bergtoppen van het bergmassief de Gran Sasso bijna de hemel, indrukwekkend! Een prachtig gebied met bossen en watervallen voor wandelaars die van een uitdaging houden. Wil je liever naar Abruzzo vliegen dan met de auto? Het vliegveld van Ancona ligt op 130 km van Camping Stork. Vanuit hier zijn prima verbindingen met lowcost carriers als bijvoorbeeld Ryan Air.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging stork

De ligging van "stork" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.