Lido D'Abruzzo

6
Vacanceselect.com logo

Villaggio Turistico Lido D'Abruzzo is een prachtplek voor een vakantie in Italië! Het langgerekte strand ligt er bovendien direct naast en wordt gepacht door de camping waardoor het geheel tot de beschikking van de gasten staat. Op deze ruim opgezette camping en vakantiepark is een zwembad aanwezig, kun je smullen in het restaurant en meedoen met het activiteitenprogramma. In de omgeving geniet je bovendien van natuur, mooie steden, fietsen en wandelen. Voor een geslaagde vakantietijd zit je in de Abruzzo in Italië op de goede plek! Je boekt deze camping uiteraard bij Vacanceselect! 


De voorzieningen van Villaggio Turistico Lido D'Abruzzo Op de camping kun je voor waterpret en eetplezier terecht bij het:
· Zwembad met golfslagbad, apart kinderbad en spectaculaire glijbaan
· Restaurant waar je heerlijke pizza's kunt eten

Voor andere vormen van vermaak kan er gebruik gemaakt worden van:
· Sportfaciliteiten zoals tafeltennis, voetbal en fitness
· Kinderspeeltuin
· Uitgebreid animatie- en activiteitenprogramma voor jong en oud

Voor jouw gemak is er op de camping een minimarkt aanwezig.

Bijzonderheden: Het is voor iedereen verplicht een 'Tessera Club / VIP-pas' aan te schaffen van € 21,- p.p.p.week (vanaf 5 jaar). Met deze pas krijg je onder andere toegang tot het zwembad en kun je deelnemen aan de animatie. Tevens krijg je een parasol, ligstoel en ligbed (per stacaravan) tot je beschikking op het strand.

Je fijne zonvakantie in Italië begint bij Villaggio Turistico Lido D'Abruzzo! Hier beleef je een ontspannen tijd en heb je tal van mogelijkheden om te ondernemen. Het binnenland van de Abruzzo wordt gedomineerd door de vruchtbare Apennijnen, het is nog één van de laatste ongerepte gebieden van Italië. Naast de camping ligt een langgerekt privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Je kunt er waterfietsen huren en vindt er een strandbar. Het centrum van de badplaats Roseto degli Abruzzi is slechts 2 km verderop. Hier kun je over de boulevard flaneren en er zijn diverse winkels. In Chieti vind je verschillendeoverblijfselen uit de Romeinse tijd, de mooie Middeleeuwse kathedraal San Berardo staat in Teramo en voor een grote jachthaven moet je in de moderne stad Pescara zijn. Ook mooi is Nationaal park 'Gran Sasso' waar je de hoogste berg van de regio vindt en heerlijk kunt wandelen in de natuur.Voor stedenliefhebbers verzorgt de camping excursies naar Napels en het oude Rome. Wil je graag vanaf de fiets het landschap ontdekken of maak je graag een reisje met de trein, dan kan dat. Bij de camping kun je een fiets huren en in Giulianova is een treinstation. Dit wordt een onvergetelijke vakantietijd in Abruzzo!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging lido d'abruzzo

De ligging van "lido d'abruzzo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.