Campings in Hajdú-Bihar

(5): pagina 1

Zoek en boek je camping in Hajdú-Bihar. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende camping aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

8 pers.

eurocampings.nl logo Grote camping, zeer schoon, met uitgebreide zwem- en thermaalmogelijkheden. Bij prijs inbegrepen. Houders van ASCI-kaart krijgen 10% korting (Club ID + CCA).

8 pers.

eurocampings.nl logo Rustige, in bos gelegen camping nabij meer, 15 km buiten de stad. Gelegen aan een drukke weg. Veel bezoek van grote groepen minder bedeelde kinderen uit Dorcas stichting.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping om echt tot rust te komen. Veel schaduw. De thermaalbaden zijn met eigen thermaalwater gevuld. De camping ligt aan een meertje waar u kunt vissen. Ook geschikt als doortrekcamping naar/van Roemenië.

8 pers.

eurocampings.nl logo Camping is voorzien van een thermaalbad. Ruime plaatsen en heeft een goed restaurant. Gastvrije ontvangst. Camping heeft nieuwe douches, toiletten en afwas gelegenheid. Caravans en grote campers via de tegenover liggende parkeerplaats de camping oprijden

8 pers.

eurocampings.nl logo Aan de rand van de stad gelegen moderne eerste klas camping die toegang geeft tot de gemeentelijke thermaal- en zwembaden. Deze zijn in de prijs inbegrepen. Bij buitenthermaalbad moet voor het binnenthermaalbad betaald worden.

Aanbieders van campings
eurocampings.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen Nu registreren