Domaine de Chaussy

6
Vacanceselect.com logo

Bezoekers van vijfsterrencamping Domaine de Chaussy in Frankrijk genieten van heerlijk schone lucht, een prachtig groene omgeving en uitstekende voorzieningen. De camping is een populaire plek voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, stilte en het buitenleven. Je bevindt je hier tijdens het vakantie vieren op een rustige plek in de Franse Alpen nabij de rivier de Ardèche.

Met een verscheidenheid aan zwembaden, waterglijbanen en fonteinen is het waterpret-aanbod op Domaine de Chaussy ideaal voor het hele gezin. Kinderen kunnen een duik nemen terwijl de volwassenen vanuit het zwembad genieten van het uitgestrekte uitzicht op het platteland.

De camping is ideaal voor ontspanning, maar je kunt ook actief bezig zijn door het aanbod van sportactiviteiten zoals tafeltennis, basketbal en voetbal. Competitieve gezinnen kunnen elkaar uitdagen voor een potje minigolf, tafelvoetbal, jeu de boules of biljart. Op korte afstand van de camping is het ook mogelijk om te gaan paardrijden, tokkelen en kajakken.

Als de kinderen na het zwemmen en sporten nog steeds vol energie zijn, dan is de gezellige Kids Club op de camping ook een aanrader. Hier kunnen ze samen met andere kinderen genieten van knutselen, deelnemen aan toernooien, speurtochten en nog veel meer. Tieners kunnen zich inschrijven voor dagtochten en voor volwassenen zijn er aqua aerobics lessen. Aan het einde van de dag begint het avondentertainment met livemuziek, shows en themafeesten.

Vakantiegangers kunnen kiezen uit diverse faciliteiten op de camping waaronder fiets- en barbecueverhuur. Ook de eetgelegenheden en mogelijkheden voor inkopen zijn uitstekend. Zo kun je gebruik maken van de broodjesservice, snackbar, afhaalmaaltijden, het restaurant, een kruidenierswinkel en een kleine supermarkt. Er zijn tal van mogelijkheden om uit eten te gaan of te koken in je accommodatie.

Op camping Domaine de Chaussy verblijf je in een rustige en groene omgeving. Ons aanbod van uitstekende stacaravans staan namelijk op schaduwrijke plekken met veel privacy. Door de ruime woonruimtes en geweldige voorzieningen geniet je hier van een rustig verblijf met alle luxe van thuis. Camping Domaine de Chaussy beschikt over 300 accommodaties op de camping en heeft 40 kamers in het hotel gedeelte (3-sterren).

Nabij camping Domaine de Chaussy

Een van de grote voordelen van een verblijf op Domaine de Chaussy is de schoonheid van de omgeving. De Ardèche trekt vakantiegangers aan die houden van prachtige landschappen en een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. De prachtige regio is uitstekend te voet of per fiets te verkennen. Een kajaktocht op de rivier de Ardèche geeft je bovendien een unieke blik op de omgeving.

Het gezellige stadje Ruoms ligt op 2 km van de camping. Hier vind je leuke winkels en restaurants. De omgeving biedt bovendien tal van mogelijkheden voor leuke dagtochten. Het natuurwonder Pont d'Arc in de buurt van het dorp Vallon Pont d'Arc, de grotten van Aven d'Argnac en het lavendelmuseum in Saint-Remèze zijn indrukwekkende bezienswaardigheden. Een uitstapje naar de fascinerende Caverne du Pont-d'Arc is ook een aanrader.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine de chaussy

De ligging van "domaine de chaussy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.