Les 3 Lacs du Soleil

6
Vacanceselect.com logo

Camping Les 3 Lacs du Soleil ligt in de Franse Alpen bij het plaatsje Trept. Hou je van watersport, een hengeltje uitgooien, de omgeving verkennen of heerlijk luieren? Boek dan nu je vakantie naar Camping Les 3 Lacs du Soleil bij Vacanceselect! 


De voorzieningen van Camping Les 3 Lacs du Soleil Deze 4-sterren camping biedt veel faciliteiten, waaronder:
· Zwembad met zonneterras
· Restaurant
· Entertainmentprogramma

Voor de kinderen zijn er o.a. de volgende voorzieningen:
· Kinderspeeltuin
· Animatieprogramma
· Minigolf

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de minimarkt. Er is een wasserette aanwezig.

Geniet van een mooie vakantie in de Franse Alpen! Drie prachtige meren en een mooie omgeving. Camping Les 3 Lacs du Soleil biedt het allemaal.

Deze camping ligt bij de plaats Trept in de Franse Alpen. Het grootste meer (er zijn er 3) waaraan Camping Les 3 Lacs du Soleil ligt, heeft een strand en waterglijbanen. De andere meren zijn zeer geschikt voor hengelsporters. In de omgeving kun je o.a. de plaatsen Trept, Morestel en Lyon bezoeken. En wat dacht je van de grotten van La Balme of attractiepark Walibi?

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les 3 lacs du soleil

De ligging van "les 3 lacs du soleil" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.