Le Petit Bois

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Petit Bois, is een relatief kleine familiecamping in het hart van de Ardèche. Een oase van rust direct aan de rivier, vlak bij het oude plaatsje Ruoms en binnen 20 minuten ben je bij de beroemde Pont d'Arc! Je vindt op Camping Le Petit Bois alle ingrediënten voor een geslaagde gezinsvakantie. Het rivierstrand dat aan de camping grenst, een zwembad, een kinderbadje, een speeltuin en zelfs een klimwand. Onvergetelijk en zeker doen: een kanotocht over de altijd mooie Ardèche!

WaterpretVan de waterglijbanen roetsjen, een potje waterpolo in het zwembad en poedelen en spetteren in het kinderbad. Of in het water plonzen vanaf een van de fijne strandjes langs de oever van de Ardèche die langs Le Petit Bois loopt. Een kanotocht stroomafwaarts…Water, water, water! En wil je even wat anders dan water? Leef je dan uit op het springkussen, trotseer de klimwand en…denk je dat het lukt? De pijl precies in de roos schieten? Of ga lekker knutselen, sporten en spelen met het gezellige animatieteam. En de ouders? Een drankje in het restaurant, een massage of de hamam en sauna in. Klinkt wel relaxt toch?

In de omgeving van Le Petit BoisSport-, natuur- of cultuurliefhebber? In de omgeving van Camping Le Petit Bois heb je alles binnen handbereik. Denk aan paardrijden, kanoën, mountainbiken of wandelen. En wat dacht je van de historische stadjes Ruoms en Vallon Pont d'Arc? In Ruoms staan nog delen van de muren en torens uit de 12e eeuw. Gebouwd met kalksteen uit de kalksteengroeven in Ruoms. Wist je dat het Vrijheidsbeeld in New York op een sokkel van kalksteen staat? Juist uit Ruoms! Nu je er zo dicht bij zit, ga je natúúrlijk de Pont d'Arc bewonderen en daarna een lekker ijsje eten op het gezellige dorpsplein in Vallon-Pont-d'Arc. Veel plezier!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le petit bois

De ligging van "le petit bois" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.