Les Iles

6
Vacanceselect.com logo

Camping les Iles is een gezellige familiecamping. Je vindt hier onder andere een heerlijk zwemmeer, een fietsverhuur, een speeltuin en een bar en restaurant. Belangrijkste pluspunt aan Camping Les Iles is echter de uitstekende ligging t.o.v. de Mont Blanc die vele mogelijkheden biedt voor een geslaagd dagje uit. Ervaar nu zelf de rust en ruimte van de Franse Alpen en boek je verblijf op Camping Les Iles bij Vacanceselect.


De voorzieningen van Camping les Iles Tijdens je verblijf op deze familiecamping profiteer je van diverse voorzieningen die je verblijf zullen veraangenamen. Zo beschik je over een
· groot zwemmeer
· fietsverhuur
· restaurant en bar

De kinderen profiteren daarnaast van een
· speeltuin
· animatieprogramma
· televisieruimte

De belangrijkste trekpleister op deze camping is en blijft natuurlijk de natuur in de omgeving. Er zijn diverse fiets en wandelroutes beschikbaar.

Je verblijf op Camping les Iles Het totale terrein van deze camping is met ruim 50 hectare groot te noemen. Toch zorgt dit niet voor een gevoel van verlorenheid, wel bieden de plaatsen veel privacy en ruimte.

Camping Les Iles is een toplokatie waar jij en je gezin helemaal tot rust kunnen komen! De ideale ligging dichtbij diverse activiteiten zoals paragliden, raften en bergbeklimmen in combinatie met voorzieningen zoals een heerlijk zwemmeer, sportvelden, en een prima bar en restaurant staan garant voor een heerlijk verblijf in de Franse Alpen.
Spectaculair gelegen recht tegenover het Mont Blanc Massief aan een heerlijk zwemmeer. Passy is een uitstekend uitgangspunt voor een wandelroute door de bergen. De gebouwen zijn veelal in de kenmerkende regionale stijl. Op zo'n 15 kilometer afstand ligt het gezellige Chamonix. Ook kun je in de nabije omgeving leren paragliden, raften en bergbeklimmen.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les iles

De ligging van "les iles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.