L'Idéal

6
Vacanceselect.com logo

Camping L'Idéal is een gezellige familiecamping in de Franse Alpen. Deze gezinscamping ligt op 900 meter van het meer van Annecy. Het zwembadcomplex en het animatieprogramma zijn heel aantrekkelijk. De kinderen zullen vooral het zwembad met veel waterspelletjes heel leuk vinden! Het fietspad naar Annecy ligt vlakbij de camping. Kortom, reserveer nu uw vakantie op camping L'Idéal bij Vacanceselect.

De voorzieningen van camping L'Idéal Het is echt genieten op deze deels schaduwrijke camping met heel veel voorzieningen zoals het leuke waterparadijs.
· 2 zwembaden
· Overdekt verwarmd zwembad
· Ludiek zwembad en 3 waterglijbanen

Natuurlijk is de camping helemaal ingericht om veel vakantieplezier aan de kinderen te bezorgen.
· Speeltuin
· Uitgebreid animatieprogramma
· Multisportveld en midgetgolf

Vers brood en croissantjes kun je op de camping kopen!

Reserveer je vakantie op camping L'Idéal! Een onvergetelijke vakantie met het hele gezin op deze camping met veel waterplezier en ontspanning. Het meer van Annecy ligt niet ver van de camping. Hier kun je zwemmen, varen en fietsen. Het dorp Lathuile ligt niet ver van het terrein. Dagtochtjes zijn er genoeg te maken: Een boottocht op het meer of een autoritje naar Chamonix, de waterval van Angon of een wandeling door de bergkloof van de Gorges du Fier. Ga ook eens naar grotere plaatsen Annecy of Genève. Of huur een bootje om heerlijk te genieten van de stilte op het meer.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging l'idéal

De ligging van "l'idéal" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.