La Nouzarède

6
Vacanceselect.com logo

Camping Nouzarède heeft een superplek, net buiten het middeleeuwse dorp Joyeuse en een paar passen lopen naar de rivier La Baume. Met het aantal zonuren hier in de Ardêche worden het zwembad en het strandje aan de Baume waarschijnlijk je favoriete plekken deze vakantie.

Faciliteiten op Camping NouzarèdeWat waterpret betreft, zit je helemaal goed op La Nouzarède, of je nou groot bent of klein, spetteren en plonzen kan de hele dag. In het zwembad, de rivier, het kinderbad of de jacuzzi. En heb je even zin in iets anders dan neemt het gezellige animatieteam van La Nouzarède je graag onder de hoede. Houd je van knutselen, doe je mee met aquagym of zing je uit volle borst tijdens de karaoke-avond? Over het eten hoef je je geen zorgen te maken. Schuif aan in het restaurant of neem een afhaalmaaltijd mee naar je eigen terras. Lekker én makkelijk. Het is tenslotte vakantie!

Omgeving van Camping NouzarèdeGa je vandaag kanoën op de Baume of loop je naar het charmante middeleeuwse Joyeuse? Eet in Joyeuse een keer in een van de goede restaurants en probeer een gerecht met kastanjes, de plaatselijke specialiteit. Plof neer op een terrasje in de schaduw of neus in de nostalgische winkeltjes. Of slenter op woensdag over de (heel grote) lokale markt op zoek naar regionale lekkernijen. Andere mooie plaatsen in de buurt zijn Balazuc dat geplakt lijkt tegen de oever van de Ardèche, Largentière met het bisschoppelijk kasteel, Ruoms met de zomerse avondmarkt en Vogüé dat op de lijst van 'mooiste dorpen' staat. En wat dacht je van de natuurlijke trekpleisters? De Pont d'Arc over de Ardèche, de grot van Chauvet met oude wandschilderingen of de prachtige druipsteengrot van L'Aven d'Orgnac. Het wordt nog moeilijk kiezen wat je deze vakantie op Le Nouzarède gaat doen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la nouzarède

De ligging van "la nouzarède" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.