Domaine Les Ranchisses

6
Vacanceselect.com logo

Kamperen met luxe op een prachtige plek, midden in de natuur? Daarvoor is de Ardèche dé plek; tussen groene beboste heuvels ligt Camping Les Ranchisses waar het riviertje La Ligne langs kabbelt. Gooi je hengel uit, spring van steen naar steen of pak een kano! Relaxt, avontuurlijk, het échte Frankrijk…leuk voor kinderen én ouders!

Water, water, waterDe zwembaden zijn het zonnige middelpunt van de camping, roetsjen van de glijbaantjes en daarna met je schepnetje naar het riviertje of meedoen met de animatie. De dag is te kort! En de ouders? Wat dacht je van een potje jeu de boules en daarna bijkomen in de spa met relaxbaden? En 's avonds? Reserveer een tafeltje voor het diner in de auberge. Via een klein bruggetje wandel je naar dit rustieke streekrestaurant. Op de menukaart: streekgerechten en knapperig verse steenovenpizza's…

Avontuurlijke tochtenHet is niet alleen rust die je in de Ardèche vindt. Ga op avontuur! Bijvoorbeeld in Vallon Pont d'Arc. Beklim de uit rotsen gesleten boogbrug. Beneden zie je kano's meedrijven op de stroom van de rivier. Dwars door de 34 meter hoge kloof Gorges de l'Ardèche. Je hoeft de natuur niet op eigen houtje te trotseren. Les Ranchisses organiseert bergtripjes en kanotochten. Zin om Franse delicatessen in te slaan? Vlakbij, in het oude stadje Largentière, vind je een fijne plaatselijke markt. Geniet van het Franse leven op Camping Les Ranchisses!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine les ranchisses

De ligging van "domaine les ranchisses" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.