Domaine des Iscles

6
Vacanceselect.com logo

Camping Domaine des Iscles is gelegen in de prachtige omgeving van de heuvels van Luberon in Zuid-Frankrijk. Het ligt centraal gelegen in de Provence en vlak bij het pittoreske dorpje La Roque d'Anthéron. Deze 4-sterren camping staat bekend om de oase van rust. Daarnaast wachten er verschillende activiteiten op je in de prachtige natuur.

Om optimaal te genieten van het warme weer beschikt de camping over verschillende soorten zwembaden. Deze zwembaden zijn geschikt voor jong en oud. Ontdek ook het privémeer met kiezelstrand waar je kan dobberen, zwemmen en glijden van de glijbaan.

Camping Domaine des Iscles is erg populair door het uitgebreide animatieprogramma en het grote aantal activiteiten. Denk hierbij aan speurtochten, disco's, toernooien en workshops die worden gehouden door het animatieteam. Als de avond aanbreekt beleef je met het hele gezin een leuke tijd met spelletjes en themafeesten.

Geniet met zijn allen van een heerlijk diner in de buitenlucht op het terras van onze camping. Gedurende de hele dag kunnen er snacks en verkoelende drankjes gehaald worden. Daarnaast is de minimarkt goed gevuld voor de dagelijkse benodigdheden. Als je wilt genieten van een barbecue tijdens de warme zomerdagen kan dat ook. Bij de receptie worden deze namelijk verhuurt.

Tijdens jouw vakantie verblijf je in een ruime stacaravan met een mooi interieur. Deze accommodaties zijn gelegen op rustige plekken en zorgen voor privacy en een heerlijke tijd midden in de natuur.

In de buurt van Camping Domaine des Iscles

In de directe omgeving kan er heerlijk gezwommen worden in het privé meer of in de rivier. Ontdek tijdens een wandeling de prachtige omgeving van de Luberon-heuvels met zijn mooie bossen en landschappen.

Breng een bezoek aan de verschillende Provençaalse dorpjes in de regio zoals het dichtstbijzijnde dorp, La Roque d'Antheron. Geniet van de spannende attracties in het themapark Grimmland of snuif de cultuur op in de abdij van Silvacane. Met deze verschillende activiteiten beleef je op Camping Domaine des Isles een fijne campingvakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine des iscles

De ligging van "domaine des iscles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.