Douce Quietude

6
Vacanceselect.com logo


Zie je het voor je? Witte zandstranden en het contrast van de azuurblauwe zee en de rode rotsen van het Esterelmassief. Dat is de streek rond Camping Douce Quiétude, een familiecamping met rust en ruimte op slechts 5 kilometer van de Middellandse Zee met fijne zandstranden. Behalve de waterpret en alle activiteiten op de camping, heeft de Côte d'Azur veel te bieden. Verken het ruige Esterelmassief of ga lekker winkelen, op een terrasjes zitten of boten kijken in de gezellige badplaats Saint Raphaël niet ver van de camping.

Zwemplezier en ontspanningOp camping Douce Quiétude zijn maar liefst 2 zwembaden, 2 bubbelbaden, een waterglijbaan van 50 meter lang en een overdekte waterspeeltuin. Bovendien vermaken kinderen zich in een van de drie kidsclubs met leeftijdsgenootjes en in de zomer is er bijna elke avond iets leuks te zien of te doen. Ouders komen even helemaal bij in het wellnesscentrum met een massage of beautybehandeling. Je kunt je natuurlijk ook laten verwennen in het restaurant op de camping of een afhaalmaaltijd meenemen naar je stacaravan.

Sfeervolle badplaatsenLangs de hele kust van de Côte d'Azur liggen bekende badplaatsen. Denk aan jetset plaatsen als Cannes, Monaco of Nice. Met de blauwe Middellandse Zee op de achtergrond heel fotogeniek! De kustweg langs het Estérelgebergte naar Mandelieu is zeker de moeite waard om eens te nemen. Daarnaast is het achterland ook heel mooi met slaperig en sfeervolle Provençaalse dorpjes. Op naar Camping Douce Quiétude voor een afwisselende vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging douce quietude

De ligging van "douce quietude" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.