La Plage d'Argens

6
Vacanceselect.com logo

4-sterrencamping La Plage d'Argens heet je welkom voor een rustige campingvakantie aan de Côte d'Azur. De camping heeft een perfecte ligging tussen de zwoele campings Saint-Aygulf en Fréjus. De harmonie van de mediterrane zon, de eucalyptussen en de zacht stromende rivier de Argens geeft een rustgevend gevoel. Je bent in de natuur!

De beste plek om te ontspannen in zo'n rustige omgeving is het fantastische zwemparadijs. Het zwemparadijs heeft een groot buitenzwembad, een kindergedeelte en waterglijbanen. Geniet daarnaast van de rustgevende zonnestralen op het uitnodigende terras.

Naast ontspanning, heeft de camping genoeg activiteiten om jou en jouw gezin bezig te houden. Speel een potje voetbal, basketbal of tafeltennis. De rivier die langs de camping stroomt, is ideaal voor stand up paddle-boarding of kanoën. Stap op de fiets en geniet van het fietspad dat door de omgeving loopt. De indrukwekkende Kids- en Tiener Club organiseert leuke dagen vol activiteiten, waaronder sporttoernooien, dagjes uit en disco's.

Voor volwassenen zijn er dagactiviteiten zoals yoga, aqua-aerobics en Zumba. 'S Avonds kunnen de gasten genieten van het avondentertainment vol met liveshows, muziek en themafeesten.

Geniet van heerlijke à-la-carte gerechten in het gezellige restaurant, dat ook afhaalpizza's en een ontbijtservice biedt. Veel gasten houden ervan om de dag te beginnen met de geur van vers gebakken brood. Deze kun je vanuit je accommodatie bestellen bij de bakkerij en laten bezorgen. Andere faciliteiten zijn onder meer een bar, een snackbar, een ijskraam en een selectie winkels.

Misschien wel het hoogtepunt van de camping zijn de accommodaties. Enkele van onze accommodaties zijn luxe stacaravans uitgerust met jacuzzi's en airconditioning. Al onze accommodatietypes hebben een uitnodigende inrichting, ruime woonruimtes en handige voorzieningen. Ook staan de accommodaties op groene, schaduwrijke staanplaatsen.

In de omgeving van camping La Plage d'Argens

Volg het pad langs het zacht stromende water van de rivier de Argens en ontdek een prachtig en uitgestrekt strand. Vanaf hier kun je ervoor kiezen om naar het noorden te gaan. Daar vind je de mooie plaats Fréjus en geniet je van alles wat deze stad te bieden heeft. Naast het mooie strand en de jachthaven, vind je er ook het waterpark Aqualand en het themapark Luna Park.

Als je vanaf de camping naar het zuiden rijdt, kom je in Saint Aygulf. Saint Aygulf is een bruisende camping waar genoeg te zien en te doen is. Breng een dag door aan het strand en ontspan in de leuke cafés en bars aan het strand.

Trek er ook opuit met de auto om de zonvergoten Franse Rivièra verkennen. Hier vind je glinsterende badplaatsen zoals Nice, Cannes en Saint Tropez.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la plage d'argens

De ligging van "la plage d'argens" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.