Les Pêcheurs

6
Vacanceselect.com logo

Camping Les Pêcheurs is een op en top familiecamping waar gezelligheid centraal staat. De camping is gelegen aan het riviertje Argens.

WaterplezierCamping Les Pêcheurs heeft voor waterliefhebbers veel te bieden. Te beginnen met de 3 zwembaden, voorzien van heerlijke zonneterrassen. Maar daarmee houdt het niet op, want via een tunneltje onder de weg door kom je bij een heerlijk zandstrandje aan het meertje, waar je o.a. waterfietsen kunt huren. De camping biedt tegen een borg ook kano's aan, ideaal om een uurtje op de Argens te peddelen en helemaal tot rust te komen. Heb je dan nog steeds niet genoeg van het water? Dan wachten de parelwitte stranden van de middellandse zee op circa 10 kilometer afstand op je, ideaal om aan je kleurtje te werken! Het centrum van het middeleeuwse plaatsje 'Roquebrune sur Argens' bevindt zich op loopafstand.

Ondanks dat de camping aan een provinciaalse weg is gelegen, is hier haast niets van te merken omdat de plaatsen die Vacanceselect aanbiedt ver genoeg van deze weg zijn gelegen. Tevens zijn deze plaatsen ruim opgezet en schaduwrijk. Eén van de zwembaden is voorbehouden aan volwassenen, dit zwembad is dan ook onderdeel van de Spa.

Eten en drinkenDe regio Provence - Côte d'Azur staat bekend om zijn rijke historie als het op eten en drinken aankomt. Van oudsher betreft het vooral visgerechten, aangevuld met lekkernijen als olijven, truffels en diverse vers geplukte kruiden, om over de bijpassende wijnen nog maar te zwijgen. Geen wonder dus dat ook de inwendige mens hier niets te kort komt. En het mooiste is dat je de camping helemaal niet hoeft te verlaten, in het restaurant bij de camping worden je namelijk de heerlijkste gerechten voorgeschoteld.

Klassieke dorpjesVanaf de camping loop je naar het oude centrum van Roquebrune sur Argens dat terug gaat tot in de middeleeuwen. Hier is het vooral 's avonds als het is afgekoeld prima vertoeven op één van de vele terrasjes. Dat geldt ook zeker voor de mondaine havenplaats Saint Tropez, ideale bestemming voor een geslaagd avondje uit. Slenter over de boulevard, befaamd vanwege de megajachten die hier liggen afgemeerd. De Gorges du Verdon zijn weliswaar iets verder weg, maar zijn zeker de moeite van een dagtripje waard. Je kunt hier volop actief zijn en bijvoorbeeld raften, klimmen en of mountainbiken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les pêcheurs

De ligging van "les pêcheurs" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.