Les Prés du Verdon

6
Vacanceselect.com logo

De naam van Camping Les Près du Verdon verraadt al aardig de ligging van deze vakantiebestemming, namelijk vlakbij de indrukwekkende Gorges du Verdon. Ook wel de Grand Canyon van Frankrijk genoemd. De camping heeft een leuk zwembad, een meer op slechts 100 meter én een enthousiast animatieteam voor het nodige vermaak! Klinkt als een prima camping…


Water, water, waterAls je van water houdt zit je op Camping Les Près du Verdon goed. Waterplezier beleef je zat!
• Zwembad met kinderbad
• Een meer op 100 meter afstand
• Watersporten in de Gorges du Verdon

En de volgende faciliteiten zijn er ook voor je:
• Sportvelden
• Tafeltennis
• Speeltuin
• Animatie voor jong en oud (hoogseizoen)

Lekker eropuit in de ProvenceAls je op Camping Les Près du Verdon verblijft dan kan je een dagtripje naar de Gorges du Verdon natuurlijk niet voorbij laten gaan. Huur er een kano of een ander bootje en bewonder deze indrukwekkende kloof vanaf het blauwgroene water. Je kijkt je ogen uit naar al dat natuurschoon! Ook bij het meer van Quinson trouwens, wat op 100 meter van de camping ligt. Mogelijkheden te over voor allerlei watersporten en nadien wandel je richting het gelijknamige stadje Quinson voor een welverdiend diner onder het genot van een heerlijk Frans wijntje. Een dagje winkelen? Op een uurtje rijden ligt Draguignan met zat leuke winkeltjes en gezellige terrasjes. In de zomer organiseren ze er zomerconcerten en verschillende festivals. Tenslotte nog een portie cultuur! Misschien niet zo bekend, maar zeker niet minder interessant is de stad Manosque. Bewonder de middeleeuwse toegangspoorten en de religieuze monumenten tijdens een ontspannen wandeling. Fototoestel in de aanslag!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les prés du verdon

De ligging van "les prés du verdon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.