Château de l'Eouvière

6
Vacanceselect.com logo

Camping Château de l'Eouvière is een kleine camping in de boomgaard rond een Frans kasteeltje in de Provence-Côte d'Azur. Camping Château de l'Eouvière is een camping met een fantastisch uitzicht en geschikt voor francofiele stellen of gezinnen met kleine kinderen. Montmeyan is precies het slaperige dorpje dat je in je vakantie wilt zien; kleine straatjes, scheve blauwe luiken en oude met bougainville begroeide gevels. In 10 minuten rijd je naar het Lac de Quinson in de Verdon om te kajakken. En met de auto is een stranddag aan de Middellandse Zee zelfs een optie!

Een dag op Camping Château de l'Eouvière Even opfrissen in het zwembad en daarna op je ligbedje genieten van de warme zonnestralen en het prachtige uitzicht. Wat heb je meer nodig in je vakantie? Knapperig verse stokbroodjes 's morgens? Die liggen voor je klaar in de minimarkt. Een verkoelend drankje of een gerechtje van de kleine kaart? Laat je bedienen op het terras van het campingrestaurant. Een wandeltocht door de omgeving maken? Wordt geregeld. Ga jij maar lekker relaxen!

Provence-Côte d'AzurDe Franse clichés worden tijdens een vakantie op Camping Château de l'Eouvière werkelijkheid. Wuivende graanvelden, golvende paarse lavendelvelden en kleine heuveldorpjes. Rond Château de l'Eouvière maak je de mooiste wandelingen, pak je wandelschoen in en doe mee met een begeleide wandeltocht vanaf de camping, leuk! Ten noorden van Montmeyan ligt het Parc Naturel Régional du Verdon met diepe kloven, snelle stromingen en meren, een eldorado voor bergbeklimmers, mountainbikers en enthousiaste kanoërs en kajakkers. Zin om over een Provençaalse markt te struinen in het middeleeuwse centrum van een mooie stad? Ga dan naar de zaterdagmarkt in Brignoles. Brignoles, een stad met beschaduwde pleintjes en veel terrasjes om met je inkopen op neer te strijken. Voel je de Franse vakantiekriebels al opkomen?

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging château de l'eouvière

De ligging van "château de l'eouvière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.