Les Logis D'Orres

6
Vacanceselect.com logo

Les Logis d'Orres in de Hautes Alpes, heeft twee gezichten; zomers de serene rust van de bergen en 's winters de levendigheid van het skigebied. Perfect voor actieve gezinnen die van mountainbiken, hiken, klimmen en watersport houden, ja watersport…het gratis pendelbusje brengt je elke dag naar het Lac de Serre-Ponçon naar het geheime privéstrand in de baai La Paillote du Lac. Surfplank, kajak of ligstoel huren, lunchen bij het strandrestaurantje, alles bij de hand voor een zonnige dag aan het water!

Faciliteiten van Les Logis d'OrresDag 'thuisblijven' op het park? Begin de dag relaxt met knisperend verse broodjes (van de broodjesservice) en een extra kopje koffie om de stilte van de bergen op je in te laten werken. Daarna vertrekken je kinderen naar de kinderclub waar het enthousiaste team niet kan wachten om te beginnen. Jij zoekt intussen een bedje bij het zwembad, eindelijk beginnen in dat spannende vakantieboek. En als je dan opkijkt, niets anders dan bergen om je heen…pure ontspanning! Ook 's avonds hoef je de deur niet uit, in het gezellige restaurant Le Carnotz'Kfé staan de aardige medewerkers klaar om je een glas bier met tapas te serveren. Vakantie! En wat ga je morgen doen?

Zuivere luchtLes Logis d'Orres is een goed uitgangspunt voor zo'n beetje alle outdoorsporten die je kunt bedenken. Ga met een gids de bergen in en leer de kneepjes van het klimmen of neem zelf de stoeltjeslift naar boven voor een stevige wandeling. Volg een van de mountainbikeroutes met verschillende niveaus. Leuk uitje met kinderen: de bobsleebaan in Les Orres en als ze geen genoeg krijgen van klimmen: het Jungle Aventure Parc. Vertoef je liever op het water? Neem de gratis shuttle naar het Lac de Serre-Ponçon, 's morgens wakeboarden (leren) en 's middags, als de wind aantrekt, kitesurfen. Liever even rust na al die activiteiten? Lekker luieren in de zon en snorkelen of vissen kan natuurlijk ook. Dat wordt nog moeilijk kiezen…
Buiten de openingsperiode van het resort, aangegeven in de "Praktische informatie", worden de chalets ook verhuurd, maar zal de receptie gesloten zijn, evenals alle entertainment of andere diensten.


Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les logis d'orres

De ligging van "les logis d'orres" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.