Les Prairies de la Mer

6
Vacanceselect.com logo

Zoek je een luxe camping pál aan het strand, grenzend aan Port Grimaud en slechts 5 kilometer van het centrum van Saint-Tropez? Dan is Camping Les Prairies de la Mer jouw vakantiebestemming deze zomer! Warme zonnestralen, een fijn zandstrand en de helderblauwe Middellandse zee zijn nagenoeg standaard inbegrepen tijdens je vakantie op deze levendige camping aan de Côte d'Azur, maar er valt meer te beleven op Les Prairies de la Mer.


Wat is er te doen op Camping Les Prairies de la Mer?Als eerste vallen je waarschijnlijk het mooie zwembad en kinderbad op. Omzoomd door wuivende palmen en langs de kant comfortabele ligstoelen die uitnodigend op je wachten. Hier houd je het wel een dag vol! Op Les Prairies de la Mer is goed nagedacht over alle wensen van hun gasten. Kleine gasten spelen, knutselen, dansen en lachen in de miniclub en de speeltuin. Sportieve gasten slaan een balletje op de tennisbaan, smashen de bal over het (beach)volleybalnet, doen mee met een van de sporttoernooien of leren paardrijden. Culinaire gasten proeven nieuwe mediterrane gerechtjes in alle restaurants op de camping. En 's avonds gezellig met z'n allen naar de avondshow. En morgen? De hele dag naar het strand of tijd om de Côte d'Azur te verkennen?

Ontdek de Côte d'Azur vanuit Camping Prairies de la MerPort Grimaud is een charmant stadje vol Provençaalse kleuren en kanalen, dat terecht wordt vergeleken met Venetië. Huur een bootje en vaar door de grachten en kanalen. Flaneer over de kades en eet een gegrild visje op een van de terrassen, grappig detail; blote bovenlijven worden niet getolereerd, Port Grimaud wil klasse uitstralen! Iets hoger gelegen vind je het oude centrum van Grimaud met de ruïne van het middeleeuwse kasteel. Met hotspot Saint-Tropez (letterlijk) om de hoek (van de baai), heb je de tijd om deze bekende jetset plaats eens goed te verkennen. Tip: wil je de charme van het échte Saint-Tropez zien? Ga dan vroeg 's morgens voor de drukte en…pak de fiets! Vergaap je in de haven aan de luxe jachten, dwaal door de oude straatjes en investeer in een drankje op een bekend terras. Zoek een plekje met uitzicht en bekijk de passerende dure automerken en de rijken die gezien wil worden. Veel plezier aan de Côte d'Azur!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les prairies de la mer

De ligging van "les prairies de la mer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.