Domaine du Colombier

6
Vacanceselect.com logo

De Côte d'Azur; de Middellandse Zee, strand, zien en gezien worden, de internationale jetset, glamour en mondaine badplaatsen. Vanaf Camping Domaine du Colombier kijk je uit over de Côte d'Azur. Lekker luxe loungen op het terras boven het zwembad met de zee in de verte. Ontspannen in de spa. En je kinderen? Die spelen, glijden, spetteren en zwemmen in het subtropisch waterpark!

Waterparadijs en WellnessEen laguna zwembad, zes glijbanen, stroomversnellingen, fonteinen, palmbomen. Daar krijg je de kinderen niet meer uit, wat een waterparadijs! En er is nog meer ontspanning. Na de Balneotherapie voel je je kiplekker. Laat je masseren en relax in de jacuzzi. Fitnessen in de buitenlucht. En zelfs een stukje fietsen of rennen onder water! En is de zon onder? Dan is het tijd voor de spectaculaire shows op de camping.

SofisticatedFlanerend over de boulevard van de mondaine badplaatsen kijk je je ogen uit. In de haven van Saint Tropez pronken luxe jachten. De fijne witte zandstranden van Cannes, het wereldberoemde filmfestival. En Monaco…stad van exclusieve casino's en Formule-1 races. Tip: neem de trein naar Monaco. Slenteren door de smalle straatjes van het oude centrum van Saint-Raphaël. En vergeet de lokale markt niet. Het Romeinse Fréjus ligt om de hoek, met de avondmarkt en de vuurwerkshow op de boulevard. Luxe geuren? Rijd een keer naar parfumhoofdstad Grasse. Als je de stad nadert, reuk je de bloemen al. Laat je rondleiden bij een van de parfumhuizen, Fragonard, Molinard of Calimard. Heb je de tijd? Creëer je eigen parfum tijdens een les 'parfum maken'. Dus volg je neus naar Camping Domaine du Colombier voor een heerlijke luxe vakantie!

Duurzame campingDeze camping heeft het ecolabel 'Green Key'. Dit label is hét internationale keurmerk voor bedrijven in onder andere de recreatiebranche op het gebied van duurzaam ondernemen. Deze camping doet er dus alles aan om het milieu te sparen zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Deze camping toont met dit label aan dat zij een stap verder zetten dan de normale wet- en regelgeving van ze vereist.
Een Green Key camping zal altijd zuinig omgaan met energie en water, door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Voor de schoonmaak worden alleen milieuvriendelijke middelen gebruikt en er wordt met respect omgegaan met personeel en (lokale) leveranciers.
Voor meer informatie en details kun je terecht bij de receptie van de camping.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine du colombier

De ligging van "domaine du colombier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.