Rivièra d'Azur

6
Vacanceselect.com logo

Echt genieten op deze 4 sterrencamping aan de Côte d'Azur! De ligging, op maar 4 km van de prachtige stranden van Saint Aygulf, van camping Rivièra d'Azur is uniek te noemen. Net buiten de drukte van de kustweg, maar vlakbij de Middellandse Zee. De auto kan je gewoon op de camping laten staan, want het strand is makkelijk te bereiken met de gratis shuttlebus vanuit de camping. Op het boomrijke terrein vind je genoeg faciliteiten en waterplezier om je niet te vervelen. Wil je een tochtje in de omgeving maken, dan kan je een fiets huren. Dé ingrediënten voor een ontspannen vakantie op camping Rivièra d'Azur!

Camping Rivièva d'Azur heeft veel te bieden voor jong en oud. Overdag worden veel activiteiten georganiseerd en 's avonds kan je genieten van een show of live muziek. Wil je het rustiger aan doen dan kan je een boekje lezen op je terras of genieten tijdens een wandeltocht in de omgeving. Als je met de auto eropuit wilt dan heb je nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van een bezoek aan Fréjus, Saint Tropez of Cannes? In het achterland zijn veel Provençaalse dorpjes te vinden zoals Roquebrune-sur-Argens of Le Muy. Of gewoon naar een sfeervol marktje in de omgeving. Geniet van dit uniek stukje Frankrijk aan de Côte d'Azur!

Zwembad en strand Heerlijk zwemmen in het verwarmde zwembad, de kinderen vermaken zich in het ludieke kinderbad, zonnen of een leuk boek lezen op het terras in een ligstoel onder een parasol? Genoeg waterplezier op de camping of in de Middellandse Zee! Mocht je uitgekeken zijn op dit zwemplezier, dan kan je altijd heerlijk van een van de 4 waterglijbanen afsuizen. Genoeg keus tijdens jouw vakantie in Saint Aygulf aan de Côte d'Azur!

Heerlijk etenIn het restaurant op de camping kan je, op het terras of binnen, heerlijke gerechten proeven. Zij hebben een leuke menukaart met lekkere gerechten. Mocht je iets willen afhalen, er is keuze genoeg. Maar natuurlijk is het ook heerlijk om zelf te koken en daarna te genieten op jouw terras! Op de marktjes in de omgeving zijn genoeg verse producten te verkrijgen en kruiden genoeg in de natuur!

Te veel om op te noemen De omgeving heeft zoveel mooie plekjes te bieden dat het te veel is om op te noemen. Denk maar eens aan het prachtige gebergte van Esterel met de rode rotsen. Die vind je ook terug bij Roquebrune-sur-Argens. Een ritje langs de Middellandse Zee van Saint Raphaël naar Mandelieu en genieten van de mooie rotskusten en de fraaie baaitjes… wat een schoonheid! Natuurlijk is het ook eens leuk om Nice, Cannes of Monaco te bezoeken en te flaneren langs de boulevard. Dat kan ook dichterbij in Saint Raphaël waar 's avonds ook nog een gezellige avondmarkt langs de zee is opgesteld. In het binnenland zijn genoeg dorpjes, landschappen en musea te bezoeken. Leuk is ook om eens een lekker wijntje te kopen bij een van de vele wijndomeinen in de omgeving. Al met al veel mogelijkheden om je zeker niet te vervelen tijdens je fantastische vakantie op of in de omgeving van de camping Rivièra d'Azur!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging rivièra d'azur

De ligging van "rivièra d'azur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.