Holiday Green

6
Vacanceselect.com logo

Camping Holiday Green iseen naam die al vele jaren in ons programma aanwezig is, een heerlijke campingmet uitstekende faciliteiten. Helemaal wanneer komend voorjaar het nieuweaquapark met diverse glijbanen en waterspelen geopend wordt. Jong en oud zullenzich uitstekend vermaken, in het Californianstyle zwembad, op de glijbanen ofgewoon liggend op een strandbed met een goed boek!

Zoals het een waregezinscamping betaamt, kent ook Camping Holiday Green een gevarieerdanimatieprogramma met activiteiten voor jong en oud. Van de miniclub enkinderboerderij naar de activiteiten voor tieners tot aan de meestspectaculaire avondshows, er is altijd wel iets te beleven. Ga je er lieverzelf op uit? Huur dan een mountainbike of ga wandelen met een gids in hetEsterel gebergte. Maar vergeet niet ook even tijd voor jezelf in te plannen, deSpa en Wellness faciliteiten wacten op je.

Zin in een dagje strand?Neem de shuttlebus naar het strand, geen stress om een parkeerplek tebemachtigen. Instappen doe je voor de campingreceptie en binnen no time sta jeop een prachtig wit zandstrand. In de omgeving van Holiday Greenvind je verder een uitgebreid aanbod aan excursiemogelijkheden. Bezoek het oudeFréjus met overblijfselen uit de Romeinse tijd, leuke straatjes en bij de haventalrijke gezellige bars en eettentjes. Of rijd naar jetset paradijzen alsCannes en St. Tropez en spot beroemdheden. Geen punt om even te rijden? Dan isdit je kans om de indrukwekkende Gorges du Verdon te bewonderen; de grootstekloof van Europa die eindigt in het stuwmeer Lac de Sainte-Croix. Kortom aanvariatie geen gebrek tijdens je vakantie op Camping Holiday Green!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging holiday green

De ligging van "holiday green" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.