La Baume

6
Vacanceselect.com logo

Camping La Baume ligt aan de rand van de bossen van Esterel en heeft uitstekende faciliteiten. De camping is groot, maar dat zal je niet zo ervaren. Het terrein is in terrassen aangelegd en de kampeerplaatsen liggen verscholen tussen de bomen.

Het tropische zwemparadijs is uniek in zijn soort, met vijf zwembaden met palmbomen langs de waterkant, een jacuzzi en allerlei spannende glijbanen! En wie energie over heeft, kan terecht op de tennisbaan of het voetbalveld. Ook 's avonds hoef je je niet te vervelen. Je kunt heerlijk uiteten in het populaire restaurant waar het hele seizoen voor entertainment wordt gezorgd. Op camping La Baume kan het geluid van de nabijgelegen weg te horen zijn.

Omgeving

Het populaire toeristenstadje Fréjus ligt op maar 5 km van camping La Baume. De smalle, slingerende straten van het stadje voeren je langs veel gezellige winkeltjes. Het strand bij Fréjus is 3 km lang en de zee is er ondiep: een ideale plek voor de kleintjes. Ook watersporters zullen zich uitstekend vermaken met de vele mogelijkheden die Fréjus biedt. Let op: op sommige delen van het campingterrein is het geluid van verkeer te horen.

Voor de kinderen is Aquacity de perfecte plaats om af te koelen. Maar de hele familie kan zich hier uitleven op de spannende glijbanen. Ook de grotten van Baume Obscure met hun prachtige ondergrondse natuur is zeker een bezoekje waard. 

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la baume

De ligging van "la baume" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.