Le Fréjus

6
Vacanceselect.com logo

Gunstig gelegen en niet ver van de Middellandse Zee aan de Côte d'Azur. Camping Le Fréjus ligt aan de weg die naar het pittoreske dorpje Bagnols-en-Forêt leidt en maar op 6 km van de prachtige azuurblauwe zee met heerlijke stranden. Kinderen vermaken zich heerlijk op de waterglijbanen of in het zwembad, tijdens een van de vele spelletjes georganiseerd door het animatieteam of gewoon met zandkastelen bouwen op het strand. Kortom; deze camping is een waar vakantieparadijs! Deze familiecamping biedt rust en ruimte tijdens jouw vakantie.

Een gebied vol verrassingen Camping Le Fréjus niet ver van de kust tussen Cannes en vlakbij Saint Raphael. Naast alle bekende badplaatsen is ook het binnenland heel interessant. Aanrader is een dagtochtje naar Grasse, de parfumstad bij uitstek, naar Fayence of Saint-Paul-de-Vence. Omringt door prachtige natuur en authentieke dorpjes zijn er tal van mogelijkheden om een ontdekkingsreis in de omgeving te maken.

Zwembadplezier Op camping Le Fréjus is een mooi verwarmd zwembad en kinderbad. Daarnaast zijn er wel 7 waterglijbanen! De kinderen leven zich uit in het speeltuintje of tijdens een van de activiteiten die door de camping worden georganiseerd. Genoeg om een heel vrolijke dag te hebben!

Naar het restaurant? Natuurlijk is het gezellig koken in de keuken van jouw stacaravan… Maar ook het restaurant op de camping heeft heerlijke gerechten, smakelijk opgediend naast het zwembad. Als tussenoplossing is een afhaalmaaltijd een prima alternatief. Een aanrader is om na het eten een leuke avondwandeling te maken!

Activiteiten Fréjus ligt tegen Saint Raphael aangebouwd en is bekend om de verschillende Romeinse overblijfselen. In de omgeving van het terrein zijn talloze mogelijkheden voor activiteiten. Bijna alle watersporten zijn mogelijk op de Middellandse Zee, maar ook op het meer van Saint Cassien. Wandelen in de bossen van Esterel, fietsen langs de kust, bezoek aan een van de vele wijnhuizen… Voor de shopliefhebbers bieden de prachtige badplaatsen Nice, Cannes, Saint Tropez of Monte-Carlo genoeg mogelijkheden.

Duurzame campingDeze camping heeft het ecolabel 'Green Key'. Dit label is hét internationale keurmerk voor bedrijven in onder andere de recreatiebranche op het gebied van duurzaam ondernemen. Deze camping doet er dus alles aan om het milieu te sparen zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Deze camping toont met dit label aan dat zij een stap verder zetten dan de normale wet- en regelgeving van ze vereist.
Een Green Key camping zal altijd zuinig omgaan met energie en water, door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Voor de schoonmaak worden alleen milieuvriendelijke middelen gebruikt en er wordt met respect omgegaan met personeel en (lokale) leveranciers.
Voor meer informatie en details kun je terecht bij de receptie van de camping.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le fréjus

De ligging van "le fréjus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.