Domaine du Verdon

6
Vacanceselect.com logo

Een vakantiebestemming voor het hele gezin, dat is Camping Domaine du Verdon. Of je nu een dagje aan het zwembad doorbrengt, gaat raften of liever cultuur opsnuift in bijvoorbeeld Castellane of het verder weg gelegen Grasse, iedereen vind hier de vakantie die hij zoekt! En 's avonds kom je weer gezellig bij elkaar op je eigen terras om je belevenissen te delen.

Camping with a viewCamping Domaine du Verdon ligt vlakbij de Grand Canyon van Europa, de Gorges du Verdon. Op circa 30 minuten vind je het Point Sublime, van waaruit je een spectaculair uitzicht hebt over de kloven van de Gorges du Verdon. Een andere mogelijkheid om dit gebied te leren kennen is per kano of raft. Met de auto ben je zo in Grasse of één van de vele andere bezienswaardigheden. Je zult van de ene in de andere verbazing vallen.

ZwembadplezierDwars over de camping stroomt het riviertje, maar zwemmen is natuurlijk prettiger in het verwarmde water van één van de twee zwembaden. De glijbanen maken het vakantieplezier voor de kinderen compleet, terwijl jij op één van de ligbedden geniet van het uitzicht of een goed boek. In de nabije omgeving kun je terecht voor rafting en kanoën.

Culinair Na een lange dag vol activiteiten, denk je nog maar aan één ding: "wat eten we vandaag"? Naast de mogelijkheid om zelf te koken, kun je op de camping terecht voor een goede (afhaal)maaltijd. Ook in het wat verder weg gelegen Castellane vind je diverse gezellige en kwalitatief goede restaurantjes waar streekgerechten van een hoog niveau geserveerd worden.

Idyllische dorpjes en schitterende vergezichtenDoor zijn ideale ligging midden in het regionaal natuurpark van de Verdon, kun je vanaf de camping alle kanten op. Geniet van de schitterende natuur terwijl je door de Canyons vaart in je kano of per mountainbike eropuit trekt. Castellane kent een rijke historie en is absoluut een aanrader. Ook de verderop gelegen parfumstad Grasse is een bezoekje waard.

Duurzame campingDeze camping heeft het ecolabel 'Green Key'. Dit label is hét internationale keurmerk voor bedrijven in onder andere de recreatiebranche op het gebied van duurzaam ondernemen. Deze camping doet er dus alles aan om het milieu te sparen zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Deze camping toont met dit label aan dat zij een stap verder zetten dan de normale wet- en regelgeving van ze vereist.
Een Green Key camping zal altijd zuinig omgaan met energie en water, door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Voor de schoonmaak worden alleen milieuvriendelijke middelen gebruikt en er wordt met respect omgegaan met personeel en (lokale) leveranciers.
Voor meer informatie en details kun je terecht bij de receptie van de camping.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine du verdon

De ligging van "domaine du verdon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.