Esterel

6
Vacanceselect.com logo

Op een heerlijk locatie, ingeklemd tussen het machtige Esterel gebergte en de azuurblauwe Middellandse zee vind je Camping Esterel Caravaning. Al meer dan 40 jaar een oase voor vakantievierders. Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken, geniet van een uitgebreid aquapark van 1800m2 met o.a. 5 zwembaden, diverse spectaculaire glijbanen en een uitgebreid zonneterras en een Spa-bereik. De allerkleinsten kunnen zich uren vermaken in het overdekte kinderbad geheel in tekenfilmsferen. In de omgeving vind je Fréjus met zijn diverse romeinse overblijfselen, maar ook Monaco, Nice en St. Tropez zijn prima te bezoeken per auto. Moe na een dag vol vermaak? Kom tot rust op het terras van je stacaravan of gebruik het apéritief bij de bar om vervolgens heerlijk te eten in één van de twee uitstekende restaurants op de camping. 

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging esterel

De ligging van "esterel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.