La Côte Sauvage

6
Vacanceselect.com logo

Camping La Côte Sauvage ligt wel op een hele bijzondere locatie, namelijk op een prachtig eiland! Île de Ré, met bijnaam het witte eiland, is bovendien één van de zonnigste bestemmingen van Frankrijk. Met direct toegang tot het strand is deze camping een fijne plek om te ontspannen, plezier te maken en te genieten met je gezin. Haal 's ochtends kraakverse broodjes bij de broodjesservice en eet ze in alle rust op op je terras. Genoeg energie binnen om aan de dag te beginnen? De kinderen racen graag op een skelter over het terrein en leven zich uit in de speeltuin. Bij een strandcamping mag een beachvolleybalveld natuurlijk niet ontbreken. Laat zien wat je waard bent in een toernooitje met je buren. Maar alvast beginnen met oefenen?!


Zee, strand en sportHet meest bijzondere van Camping La Côte Sauvage is uiteraard de prachtige ligging op Île de Ré met directe toegang tot het strand. Bak lekker bruin op je strandhanddoek of streep eindelijk 'leren surfen' van je bucket-list. Op Île de Ré zijn vele surfscholen te vinden! Iets te hoog gegrepen? Jeu de boulen of tafeltennissen behoort ook tot de mogelijkheden. Van al dat sporten word je hongerig, dus trakteer jezelf op iets lekkers van de snackbar.

Île de Ré en La Rochelle!Île de Ré heeft prima fietspaden dus huur een fiets en ervaar de natuur van kust tot moerasgebied en van pittoresk dorpje tot oesterkwekerij. Stop ook even bij Fort de la Prée uit de 17de eeuw waar geregeld exposities zijn. De mooiste dorpjes van het eiland zijn Saint-Martin-de-Ré, Ars en Ré, La Flotte en Sainte Marie de Ré. Ze zijn opvallend door de typisch witte huisjes en er zijn vaak marktjes en traditionele activiteiten. Even een dagje niksen kan ook, er zijn diverse spa's te vinden op het eiland. Massages, wellnessbehandelingen…..kies maar uit. Je hoeft Île-de-Ré dus eigenlijk helemaal niet te verlaten tijdens je vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la côte sauvage

De ligging van "la côte sauvage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.