Le Logis

6
Vacanceselect.com logo

Roetsj van de waterglijbaan of poedel, spetter en dobber in het enorme zwemparadijs van Camping Le Logis. Wandel naar de prachtige stranden van Saint-Palais-sur-Mer voor een duik in zee of verken de mooie Charente-Maritime. Plenty activiteiten en heerlijke stranden, dat belooft een droomvakantie aan de Atlantische Oceaan te worden!


Zwemparadijs en actie op Camping Le LogisActie verzekerd op Le Logis! Met de verschillende glijbanen, zwembaden en het bubbelbad zit dat wel goed. Sporttoernooien, avondoptredens. Tieners voelen zich hier ook helemaal thuis. Met vrienden een balletje trappen op het sportveld, fietsen huren voor een fietstocht, een potje tafeltennis of samen naar het strand (wandeling van een kwartier). En voor de ouders: let op de typische vissershutten op palen die je langs de kust ziet!

Badplaats Saint-Palais-sur MerCamping Le Logis ligt tegen deze kleine belle époque badplaats aan. Geniet van de keuze aan restaurantjes, van de mooie kust en volg de 'smokkelroute'. Een paar kilometer verder ligt de grote badplaats Royan waar nog veel meer te beleven valt. Trek een dag uit voor een van de mooiste en bekendste dierentuinen van Frankrijk, La Palmyre Zoo op 10 minuten rijden van Le Logis. Eindje rijden geen punt? Dan is een dagtocht naar de havenstad La Rochelle of een van de eilanden voor de kust zeker een aanrader. Veel plezier in deze bosrijke omgeving van de Charente-Maritime!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le logis

De ligging van "le logis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.