Domaine les Charmilles

6
Vacanceselect.com logo

Camping Les Charmilles ligt niet direct aan zee, maar er is zoveel te beleven op de camping. De kinderen kunnen zicht uitleven in het speeltuintje of met tafeltennissen. Natuurlijk worden er in het hoogseizoen activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Voor alle leeftijden is er wel wat te beleven op deze gezellige familiecamping! Wat dacht je bijvoorbeeld van een speurtocht, een partijtje voetbal of gewoon een gezellige avond. In het restaurant bij de camping kan je heerlijk eten, de geserveerde gerechten zijn niet te versmaden. Zeker een aanrader! Je kan natuurlijk ook gewoon een maaltijd afhalen en lekker opeten op het terras van je stacaravan.

Waterpret en activiteitenHet waterparadijs op camping Les Charmilles biedt voor elke leeftijd wel waterplezier. Allereerst zijn er 3 waterglijbanen en natuurlijk ligstoelen op het terras. Dan zijn er 4 zwembaden waarvan er een verwarmd en overdekt is. Wat zullen de kinderen zich vermaken met al dat zwemplezier, terwijl jij rustig een boekje kan lezen of lekker in het zonnetje wegdroomt. Heb je zin om eens lekker lichamelijk bezig te zijn, komt dan eens naar de aquafitness of speel eens met het hele gezin een potje jeu-de-boules. Leuk is ook om een mooie wandeling rondom het terrein te maken of gewoon een stukje te fietsen. En dat allemaal in en om het terrein.

OmgevingCamping Les Charmilles ligt maar 3 kilometer van het stadje Fouras. Vanaf het strand heb je uitzicht op het prachtige, van het tv-spel bekende Fort Boyard.Niet zo ver naar het noorden kom je in de prachtige havenstad La Rochelle. Mocht het erg warm zijn dan zal je zeker blij zijn met de vele arcades waaronder veel leuke winkeltjes zijn te vinden. In de jachthaven zie je de mooiste boten en hierlangs zijn veel gezellige restaurantjes en barretjes te vinden. Iets naar het zuiden kom je in Rochefort. Deze stad is bekent om zijn prachtige touwslagerij. Bezoek ook eens de dokken uit de 17de eeuw. Toendertijd was het het grootste droogdok en toont grote gelijkenissen met dat in Den Helder en Hellevoetsluis. De eilanden Oléronen Ré zijn mooi om via de brug op te gaan. De lage witte huisjes zijn typerend en zo mooi om te zien. Ook zijn de eilanden heel geschikt om schitterende fietstochten te maken! Al met al veel mogelijkheden om je zeker niet te vervelen tijdens je fantastische vakantie op of in de omgeving van de camping Les Charmilles!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine les charmilles

De ligging van "domaine les charmilles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.