Domaine d'Oléron

6
Vacanceselect.com logo

De gezellige familiecamping Camping Domaine d'Oléron wordt omgeven door rust en ruimte en ligt slechts 3 km van de Atlantische oceaan op het eiland Oléron. De kinderen vinden snel vriendjes op deze kinderrijke camping, waar van alles voor ze te doen is. De camping ligt niet ver Saint-Georges-d'Oléron en bijna elke dag zijn er leuke marktjes in de buurt te vinden. Het eiland is ideaal om per fiets te verkennen. Een fijne ontspannen vakantie? Dan zit je op Domaine d'Oléron in la douce France goed!

Zwembad en waterglijbanenKinderen en natuurlijk ook hun ouders zoeken verfrissing in het zwembad, het peuterbad of suizen van een van de waterglijbanen. En daarna lekker luieren op een van de ligstoelen bij het zwembad. Behalve waterpret is er op de camping nog veel meer te doen. Wat dacht je van een spelletje tafeltennis of op de echte Franse manier een potje jeu de boulen? En rondom het eiland liggen de prachtige stranden te wachten…schelpen zoeken, zandkastelen bouwen of een potje voetbal…vermaak genoeg! Fietsliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken, want er zijn veel en goede fietspaden op het eiland. Houd je van watersporten? In de badplaatsjes aan de kust zijn genoeg mogelijkheden!

Zonnig OléronHet eiland wordt door een brug, zonder tol, verbonden met het vaste land. Het staat bekend om de oesterteelt, de wijn, maar bovenal het mooie weer. Wist je dat de zon hier hetzelfde aantal uren schijnt als aan de Côte d'Azur? Het eiland is, na Corsica, het grootste eiland van Frankrijk. Aanrader is ook eens een bezoekje te brengen aan Saint-Pierre-d'Oléron, Château-d'Oléron of het museum over Île d'Oléron. Regelmatig zijn er charmante marktjes in de verschillende pittoreske plaatsjes. Misschien vind je hier dat speciale souvenir als herinnering aan je onvergetelijke vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine d'oléron

De ligging van "domaine d'oléron" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.