Chant des Oiseaux

6
Vacanceselect.com logo

De naam van Camping Chant des Oiseaux spreekt voor zich, je profiteert hier van de rust op het platteland en toch ben je zo in het bruisende Royan en op het strand. Huur een fiets, peddel hiermee naar het strand of door de uitgestrekte pijnboombossen en langs de lange kustlijn. Met meer dan 2600 uur zonneschijn per jaar, fiets je (bijna) altijd in het zonnetje. Een andere aantrekkelijke optie is lekker op Chant des Oiseaux blijven, daar valt ook genoeg te beleven!

Faciliteiten op Camping Chant des OiseauxVandaag geen zin in strand? Neem de tijd voor je ontbijt met knapperig stokbrood en verse croissants, die je gewoon op de camping haalt. Daarna slenter je met je kinderen naar het zwembad voor de eerste frisse plons die dag. Even bewegen? Trap een balletje op het sportterrein of leer boogschieten. In de miniclub leren je kinderen hun eerste Franse woorden van hun vakantievriendjes en jij leert de beginselen van jeu de boules van Franse buren. En 's avonds neem je een maaltijd mee uit het campingrestaurant. Het is vakantie dus het mag best een keer makkelijk!

EropuitWat betreft uitstapjes bof je hier in de omgeving van Camping Chant des Oiseaux. Een paar ideeën. Een dag naar La Palmyre Zoo 20 minuten verderop. Een tocht langs de charmante dorpjes in de buurt zoals Brouage, een vestingplaatsje midden in de moerassen en Mornac-sur-Seudre dat met zoutwinning (souvenir!) en oesters kweken de kost verdient. Direct een goede plek om oesters te eten trouwens! Uitje voor kinderen: de grotwoningen in Meschers-sur-Gironde. Neem een kijkje in de grotwoning waar het interieur van vroeger is nagebootst en poppen in traditionele kleding de vroegere bewoners verbeelden. Wijnliefhebber? Waag dan de oversteek naar de wijngaarden van de Médoc en proef de beroemde wijnen uit deze streek. Je bent niet voor niets in Frankrijk tenslotte!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging chant des oiseaux

De ligging van "chant des oiseaux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.