L'Orée du Bois

6
Vacanceselect.com logo

Camping L'Orée du Bois ligt midden in de bossen en op 5 kilometer van de stranden. De Côte Sauvage is bekend om het bodyboarden en de stranden van La Palmyre en Royan zijn meer beschut. De golven zijn hier minder hoog. Op de camping is van alles te beleven. Natuurlijk is het zwemparadijs de ontmoetingsplaats op het terrein. Bijna elke dag wordt hier wat leuks georganiseerd en 's avonds kan je genieten van een optreden of gewoon een hapje eten in het restaurant. Neem eens deel aan een van de toernooien, of het nu voetballen of basketballen is. Naast de camping bevindt zich nog het spannende klimparcours Indian Forest. Hoog in de bomen en dan weer van een kabelbaan afroetsjen… Geniet van dit stukje Frankrijk in de Poitou-Charentes

Zwemplezier In het grootse zwemparadijs is voor iedereen van het gezin wel iets leuks te vinden. Het waterpark van 2.000 m² bestaat uit ronde bassins in de vorm van lagunes, bruggetjes, peuterbad, rivier, glijbanen en bubbelbaden. In het hoogseizoen worden hier ook leuke fitness activiteiten en spelletjes georganiseerd. Wil je in zee zwemmen of gewoon ontspannen op het strand dan kan je naar het dicht bijzijnde strand in La Palmyre gaan. Dit is een mooi strand met een rustige zee. Wil je hogere golven dan kan je naar de Côte Sauvage gaan. Daar is het water van de Atlantische Oceaan wel iets frisser maar de stranden zijn hier prachtig! Genoeg keus voor zwemplezier tijdens jouw vakantie in dit gedeelte van de Poitou-Charentes!

Bijzondere activiteiten Op de camping worden veel leuke activiteiten georganiseerd. Overdag worden de kinderen vermaakt met allerlei sporten en knutselen, 's avonds staan regelmatig optredens op het programma. Buiten de camping wordt een groot scala aan activiteiten aangeboden. Wat dacht je bijvoorbeeld aan hoog in de bomen klimmen, fietsen op een van de vele fietspaden, wandelen of een leuke plaats zoals Saint Palais sur Mer te bezoeken. Aan de kust kan je ook surfplanken huren of op zeilles gaan. Niet ver van de camping is ook een manege! Vlakbij het terrein bevindt zich ook een Escape Room. Hier kan je met een team van 3 tot 6 spelers binnen 60 minuten proberen te ontsnappen… spannend! Niemand van het gezin hoeft zich hier tijdens de vakantie te vervelen!

Veel te zien en te ondernemen De streek rondom La Palmyre heeft heel veel te bieden. Je kan naar de beroemde dierentuin van La Palmyre gaan. Je ziet de roze flamingo's al vanaf de weg staan! Leuk is ook om eens naar het eiland Oléron te gaan dat met een brug verbonden is met het vasteland. Vanuit dit eiland kan je bij Château d'Oléron het Fort Boyard zien liggen. Op 15 km ten zuiden van Royan ligt het mooie middeleeuwse Talmont-sur-Gironde met het originele vestingwerk uit 1284! Een ander dagtochtje kan je maken naar de vuurtoren van La Coubre, Rochefort met de scheepstrossen fabriek, het aquarium van La Rochelle of de mooie binnenstad en haven van deze plaats. Grappig is om de grotwoningen bij Merschers te bezoeken. Tijdens de zomerperiode kan je elke dinsdagavond het prachtige licht aanschouwen dat de rotsen een gouden kleur geeft. Genoeg te beleven op en rondom de camping L'Orée du Bois!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging l'orée du bois

De ligging van "l'orée du bois" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.