La Pinède

6
Vacanceselect.com logo

Tussen de Atlantische kust en de monding van de Gironde ligt Camping La Pinède. Een luxe resort op slechts korte afstand rijden van de sprankelende stranden van Royan in Frankrijk. Eén van de beste campingbestemmingen in Les Mathes in de Charente Maritime regio. Bij aankomst zul je direct hartelijk worden ontvangen.

De prachtige stranden bevinden zich in de buurt van de camping. Al zal het niet meevallen om de kinderen weg te houden bij de geweldige waterfaciliteiten op de camping. Glijbanen zijn te vinden in het buitenzwembad, en er is een verwarmd binnenzwembad. Tevens is er een peuterbad voor de allerkleinste kinderen. Vlakbij het zwembad ligt de wellnessruimte. Hier kun je in alle rust genieten van een massage, sauna of bubbelbad.

Je kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij de kinderclub, één van de hoogtepunten van de vakantie. Hier kunnen zij meedoen aan activiteiten voor kinderen (4-6, 7-9, 10-12 en 13-17 jaar) en maken ze vrienden en mooie herinneringen. Tegelijkertijd kunnen zij deelnemen aan toernooien, sportactiviteiten of genieten van dagjes weg. Het sportaanbod op de camping is verder voor iedereen toegankelijk en bestaat uit basketbal, tennis, tafeltennis, voetbal, minigolf en boogschieten.

Wanneer de zon ondergaat betekent dat allerminst dat de dag afgelopen is. 's Avonds gaat het uitgebreide entertainment gewoon verder. Zo kan genoten worden van liveshows, cabaretvoorstellingen of karaokeavonden. Kinderfeestjes en -disco's zijn tevens populair.

Op Camping La Pinède zijn tal van mogelijkheden om de maag goed gevuld te houden. Zo is het eigen restaurant te vinden tegenover het zwembad. Hier worden diverse gerechten geserveerd, van pizza en hamburgers tot verse zeevruchten. Voor de snelle hap is er een snackbar, pizzeria en zijn er talloze afhaalmogelijkheden. Boterachtige brioches, croissants en chocoladebroodjes kunnen voor het ontbijt worden gekocht bij de bakker.

De camping is uitermate trots op hun selectie van accommodaties. Deze variëren namelijk van luxe stacaravans met eigen jacuzzi tot rustieke kampeermogelijkheden zoals luxe tenten. Deze accommodaties zorgen voor een echte glamping ervaring. De kampeerplaatsen zijn verspreid over de bosrijke omgeving en bieden veel ruimte en een aangenaam uitzicht.

In de omgeving van Camping La Pinède

La Pinède heeft een ideale ligging om de prachtige regio Charente Maritime te verkennen. Aan de overkant van de camping ligt het Lunapark. Een fantastisch pretpark met vele attracties voor het hele gezin. De dierentuin Zoo de la Palmyre is het volgende dagje weg dat absoluut de moeite waard is. Op slechts 5 km rijden van de camping vind je deze beroemde dierentuin.

Op iets verder rijden langs de kust vind je de stad Royan. In deze stad zijn veel mooie stranden te vinden. Ga naar het noorden en bezoek de stad Rochefort. Hier vind je maritieme themamusea en attracties. Echt de moeite waard!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la pinède

De ligging van "la pinède" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.