Le Domaine de la Roselière

6
Vacanceselect.com logo

In de Franse regio Picardië, op slechts een paar uur rijden van Nederland, ligt Camping Domaine de la Roselière. Hou jij van kleinschalige en overzichtelijk, maar wil je ook genoeg faciliteiten om je op de camping te vermaken dan is dit zeker een aanrader. Laat alles los en wordt helemaal zen in de wellnessruimte met hamam. De kinderen vermaken zich wel even in het buitenbad met glijbanen of het binnenbad met jacuzzi. En de mannen? Die kunnen hun lol op bij één van de visvijvers!


Overal waterplezierEen frisse duik in zee, achterstevoren roetsjen van de glijbaan, wegstomen in de sauna... Kies maar uit wat voor waterpret vandaag op het menu staat! Op het strand kun je trouwens ook allerlei sporten beoefenen zoals blo-karten of vliegeren. Probeer het eens! Op Camping Domaine de la Roselière kunnen de kinderen ook hun energie kwijt op het sportterrein of in de speeltuin. Wat zullen ze lekker slapen 's nachts….

Wandelen, fietsen en varenDe camping ligt in Picardië in het noordwesten van Frankrijk. Een omgeving die prima geschikt is voor mooie wandelingen en fietstochten. Fiets bijvoorbeeld naar Le Crotoy, een favoriete plek voor natuurliefhebbers, waar de geschiedenis zeer rijk is en je ook goed terecht kunt voor een vers visje. In Saint-Valery-sur-Somme wandel je door middeleeuwse straatjes en kan je alles leren over beroepen van vroeger in het Picarviemuseum!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le domaine de la roselière

De ligging van "le domaine de la roselière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.