Le Phare d'Opale

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Phare d'Opale ligt op een superplek aan het Kanaal, heeft een prachtig uitzicht op zee en met helder weer zie je de krijtrotsen van Engeland zelfs aan de overkant. Wil je lekker uitwaaien aan het strand, mosselen zoeken met laag water, over het strand razen met een zeilwagen of over het water met een surfplank, dan ben je op Camping Le Phare d'Opale op het goede adres. En o ja, in een paar uurtjes rijd je naar je vakantiebestemming…een ontspannen begin van je vakantie!


Faciliteiten op Camping Le Phare d'OpaleBegin de dag goed met het knapperig vers stokbrood, dat nergens zo smaakt als in Frankrijk! In het winkeltje koop je je dagelijkse boodschappen, geen gesjouw dus. Verwacht trouwens geen uitgebreid vermaak op Le Phare d'Opale, je vermaakt jezelf hier op het fantastische strand! En als je 's avonds verwaaid en rozig van het strand komt, speel je nog een relaxt potje jeu de boules met je Franse buurman terwijl de kinderen voor het slapen nog even klimmen en klauteren in de speeltuin. En slapen? Dat lukt wel met het ruizen van de golven op de achtergrond!

PicardiëEenmaal op Camping Le Phare d'Opale heb je misschien de neiging om alleen op het strand te rommelen en je stapel vakantieboeken te verslinden, maar vergeet Picardië niet te verkennen! Het meest voor de hand liggend is een bezoekje aan Boulogne-sur-Mer, de 'buurman' van Le Phare. Het sfeervolle middeleeuwse centrum en de haven leveren de mooiste foto's op, de hipste winkels, eettentjes en barretjes vind je in het nieuwe centrum bij de Place Dalton en het meest spectaculair vinden je kinderen waarschijnlijk het Aquarium Nausicaá. Of rijd een keer naar Le Touquet-Paris-Page, hét strand waar Parijzenaren al sinds 100 jaar hun strandvakantie vieren. Mooie oude villa's en minder bekend: Parc nature Baie de Canche, een gevarieerd wandelgebied met duinen, bossen, uitzichten op zee en met een beetje geluk zie je zelfs zeehonden. Laat je maar verrassen door Picardië!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le phare d'opale

De ligging van "le phare d'opale" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.