La Bien Assise

6
Vacanceselect.com logo

Tussen de heuvels van Picardië en niet ver van Calais kun je rustig vakantie vieren op de groene en knusse camping La Bien Assise. Wat meteen opvalt hier is dat het terrein er supernetjes uitziet en dat het personeel hart heeft voor de zaak; vriendelijk en behulpzaam! En de vele leuke bezienswaardigheden in de omgeving maken het plaatje compleet. Frankrijk, here we come!

Klein maar toch fijne faciliteitenCamping La Bien Assise heeft maar liefst 5 sterren en daar zijn ze trots op. Alles wordt netjes onderhouden, zodat het je aan niks ontbreekt. Wacht dat je hiervan:
• Zwembad wat overdekt kan worden
• Waterglijbaan
• Restaurant en snack
• Minimarkt en broodjesservice
• Tennis, minigolf en speeltuin

Het noorden van Frankrijk ontdekkenHet voordeel van een vakantie in het noorden van Frankrijk is dat je er natuurlijk zo bent. Des te meer tijd om meteen de camping te ontdekken óf één van de interessante en leuke bezienswaardigheden in de buurt. Wie kent Calais niet?! Bekend om de veerdiensten naar Engeland. Vanaf de pier of het strand heb je een goed uitzicht op de enorme veerboten die dagelijks naar Dover varen. Combineer het met een bezoekje aan het stadhuis met de Belfort; een grote toren die zo kitsch is dat hij bijna weer mooi is. Ten westen van de stad ligt de klif Cap-Gris-Nez en de krijtrotsen van Cap-Blanc-Nez. Indrukwekkende natuurverschijnselen en bij mooi weer kun je zelfs de witte kliffen van Dover zien liggen! Op een half uurtje rijden van de camping ligt het historische Boulogne-sur-Mer. Smalle straatjes, middeleeuwse stadsmuren, een kasteel en de kathedraal zijn een aantal 'must sees'. En verlaat dit leuke badplaatsje niet voordat je het strand hebt gezien en overheerlijke vis hebt gegeten in een restaurantje bij de vissershaven. Om je vingers bij af te likken!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la bien assise

De ligging van "la bien assise" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.