Les Cottages de Valjoly

6
Vacanceselect.com logo

Vakantiepark Les Cottages de Valjoly is een bijzonder vakantiepark midden in het groen. Het ligt net over de grens van België in het noorden van Frankrijk. Geniet hier van de unieke combinatie van rust, luxe, comfort, waterpret en sportieve activiteiten. Boek uw bijzondere Franse vakantie bij Vacanceselect! 


Ligging Les Cottages de Valjoly liggen aan het grootste meer van Noord-Frankrijk; Le Lac du Valjoly. Een aantal van de cottages zijn zo gelegen dat ze een prachtig uitzicht hebben over het meer; heerlijk ontbijten met een natuurspektakel aan uw voeten, rust, ontspanning én plezier op dit mooie Franse vakantiepark!

VoorzieningenU zult zich met uw gezin geen moment vervelen; de vele faciliteiten op het vakantiepark staan garant voor een echte familievakantie:
· Aquapark met bubbelbad, waterval en glijbaan
· Watersport; kanoën, windsurfen en waterfietsen
· Avonturenpark in het bos en animatie in het hoogseizoen

Uw verblijfU verblijft in één van de zeer comfortabele cottages en een aantal cottages hebben uitzicht op het meer. De cottages zijn ruim en minimaal uitgerust met combi-oven en afwasmachine. Vacanceselect heeft verschillende types voor u gereserveerd.

De omgevingOok in de omgeving van Les Cottages de Valjoly is volop vakantiepret te beleven. Het vakantiepark ligt in het natuurpark l'Avesnois waar u heerlijk kunt wandelen. Daarnaast bent u vanaf hier binnen twee uur in Brussel, Lille en Reims. De kinderen zullen het prachtig vinden om een dagje naar het dierenpark Maubeuge te gaan, en in combinatie met een uitstapje naar het gezellige stadje Ville d'Avesne-sur-Helpe is uw vakantiedag helemaal compleet!

Geniet van comfortabele cottages in Noord-Frankrijk!Vacanceselect is trots u dit unieke vakantiepark aan te kunnen bieden; midden in de natuur én een mooi zwembad, kortom: vermaak voor het hele gezin!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les cottages de valjoly

De ligging van "les cottages de valjoly" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.