La Dune Blanche

6
Vacanceselect.com logo

Soms hoef je helemaal niet zover te rijden om er echt even helemaal uit te zijn. Op slechts een paar uurtjes rijden van Nederland ligt de eenvoudige maar prima camping La Dune Blanche, niet ver van de grens met België. Hier kom je om lekker naar het strand te gaan, te genieten van de natuur en de gezellige badplaatsjes. Op naar de regio Picardië!


Lekker groen om je heenCamping La Dune Blanche is lekker groen en de faciliteiten zijn prima verzorgd. Zo is er onder andere:
• Zwembad met kinderbad
• Speeltuintje voor de allerkleinsten
• Bar met terras

Het noorden van FrankrijkCamping La Dune Blanche ligt in de regio Picardië in het noorden van Frankrijk. Dat betekent dus dat je er zo bent en de vakantie kan gaan beginnen! Tijd om een plan te maken voor wat leuke uitstapjes. Tip voor de kinderen: waterpark Aqualud. Het terrein is maar liefst 4000 m² groot en je kunt er spetteren, glijden, bubbelen en zonnen. Er is onder andere een Kid's Lagoon voor ukkies tot 6 jaar en een Kid's Island voor kinderen tot 8 jaar. Een andere leuke attractie voor het hele gezin vind je in Boulogne-sur-Mer, aquarium Nasicaá. Combineer het met een bezoek aan het oude centrum wat stamt uit de middeleeuwen. Op een kwartiertje rijden ligt Le Touquet-Paris-Plage waar vele rijke Parijzenaren begin vorige eeuw hun buitenhuis bouwde. En omdat er toentertijd nog weinig bouwvoorschriften waren zie je er heel wat rare bouwsels, ook wel follies genoemd. Het is nog steeds een mondaine badplaats met leuke toeristenwinkeltjes, sjieke restaurants en haute-couture boetiekjes. Lekker rondslenteren!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la dune blanche

De ligging van "la dune blanche" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.