Dormio Resort Berck sur Mer

6
Vacanceselect.com logo

Dormio Resort Berck sur Mer ligt op nog geen kilometer afstand van het zandstrand van de Franse Opaalkust en de gezellige boulevard van Berck sur Mer. Zo'n breed zandstrand zie je niet vaak. Er zijn goede excursiemogelijkheden, zo zijn er dorpjes en steden te bekijken. Liever een dagje rust en ontspanning? De glooiende heuvels en de uitgestrekte natuur langs de Opaalkust vormen het decor van een heerlijke dag in het mooie Franse landschap. In het regionaal natuurpark van Caps et Marais d'Opale heb je Kilometers wandelplezier. In deze regio kunnen ook mountainbikers hun hart ophalen. In de omgeving van Berck zijn tevens een aantal uitdagende golfcourses. Het Resort is ook ideaal voor een kort verblijf van een midweek of weekend, want door zijn ligging is het niet ver van Nederland. 

Comfortabele accommodatie Je woont in een comfortabele accommodatie. Van alle gemakken voorzien en met voldoende ruimte rondom. Alle woningen zijn royaal en luxueus ingericht met comfortabele meubels en flatscreen TV. De keuken is voorzien van luxe apparatuur zoals bijv. elektrisch komfoor met oven, magnetron, koel/vriescombinatie en een vaatwasmachine. Alle woningen hebben de beschikking over een royaal terras met tuinmeubilair en een aparte berging.

Typisch Noord-Franse badplaats Het kustplaatsje Berck sur Mer heeft alles wat je nodig hebt om een geslaagde vakantie te vieren. Zowel in de oude stad als aan de wandelpromenade vindt u een gevarieerd aanbod van uitstekende restaurants. Je bent hier aan zee dus aan vis op het menu geen gebrek. In het gezellige centrum zijn tal van winkels en bezienswaardigheden. Vanaf hier heb je goede excursie mogelijkheden naar Etretat met de mooie rotsen en Honfleur, het pittoreske vissersstadje. Er zijn natuurlijk veel meer schitterende dorpjes. Een mooi voorbeeld is Lyons-la-Forêt. En wacht dacht je van de Kathedraal van Amiens: Unesco wereld erfgoed!

Advies: neem bij je bezoek aan het strand een jas of vest mee, want het wil hier 's avonds geregeld afkoelen.

In de directe omgeving en leuke uitstapjes: - Op korte afstand van Berck sur Mer
- Bezoek de kliffen van Etretat
- ga op cider jacht in Normandië
- ga naar de Notre Dame … van Amiens

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging dormio resort berck sur mer

De ligging van "dormio resort berck sur mer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.