Loyada

6
Vacanceselect.com logo

4-sterren camping Loyada is een heerlijke gezinscamping. De camping is gelegen in de Franse badplaats Talmont-Saint-Hilaire, een landelijk gebied in het mooie departement Vendée van Pays de la Loire. De Côte de Lumière staat bekend om zon en fijne zandstranden, perfect voor een campingvakantie in Frankrijk.

Met een kinderzwembad voor de kleintjes, een groot zwembad met waterglijbanen en een zonneterras geniet je op de camping optimaal van het zwoele klimaat van de regio. Kom helemaal tot rust in de wellnessruimte met stoombad, sauna, jacuzzi en massagebedden.

Actieve gezinnen met een competitief karakter raden we aan mee te doen aan een partijtje volleybal, tafeltennis, petanque of basketbal. Na een paar spelletjes, terwijl de volwassenen ontspannen, kan de jeugd zich inschrijven bij de Kids of Teens Club op de camping. Het enthousiaste team organiseert hier een volledig programma met leuke activiteiten, workshops en disco's.

In jouw accommodatie kun je zelf heerlijke maaltijden bereiden, maar vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het afhaalrestaurant. Begin de dag goed met lekkere vers afgebakken baguettes die je kunt afhalen of aan de deur kan laten leveren. Ook is er op de camping een snackbar en een bar met drankjes aanwezig.

Met een groot aanbod aan stacaravans en tenten voor alle budgetten, is er een passende accommodatie voor iedereen. Alle accommodaties hebben een comfortabel interieur en zijn gelegen op schaduwrijke plekken met voldoende privacy.

De omgeving van camping Loyada

Talmont Saint Hilaire is een pittoresk stadje aan de Côte de Lumière en staat bekend om zijn lange zandstranden. We raden je ook aan de omgeving te verkennen, van de moerassen van de Vendée tot de eilanden Ile d'Yeu en Île de Ré. Het nationale bos van Pays de Monts strekt zich uit over ongeveer 42 km tussen Fromentine en de Sion Ocean, perfect voor mooie wandelingen.

Voor een dagje uit aan zee zijn Plage de la Mine en Sables d'Olonne twee geweldige stranden in de buurt van de camping. Jongeren vermaken zich op het avonturenpark en in het kasteelmuseum van Le Château des Aventuriers. Ze zijn vast door het dolle heen tijdens een bezoek aan het geweldige pretpark Puy du Fou.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging loyada

De ligging van "loyada" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.