Le Fief

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Fief ligt op maar 800 meter van het strand in Saint Brévin les Pins. De blauwe Atlantische Oceaan en het witte zandstrand nodigen je uit om te zwemmen, te zonnen, zandkastelen te bouwen of een spelletje badminton te spelen. Ook op de camping kun je lekker zwemmen in een van de zwembaden of hard van een van de waterglijbanen suizen. Iets minder weer? Dan kun je terecht in het overdekte zwembad. Vanuit de camping kun je allerlei uitstapjes in de omgeving maken. Op Camping Le Fief beleeft het hele gezin een heerlijk ontspannen vakantie!


Baantjes trekken en bubbelenEen superzwembad waar je in volle vaart van de glijbaan roetsjt. Wat wil je nog meer? Een spa met heerlijke massages of beautybehandeling? Is er ook! Kom zo vaak relaxen als je wilt. Op het terras rond het zwembad staan ligstoelen met zicht op de kinderen, die vrolijk rond spetteren in het zwemparadijs. Heb je zin in de zee? Je bent zo op het mooie strand. Ook wat betreft eten zit je goed. In het restaurant op de camping kan je, op het terras of binnen, genieten van lekkere gerechten. Of eet mee tijdens het gezellige mosselfeest. Wil je iets afhalen? Er is keus genoeg!

EropuitZon, zee, strand… en avontuur. Buiten de camping vind je de ene na de andere badplaats, pittoreske haventjes, nauwe straatjes met boetiekjes, fotogenieke witte huisjes, en natuurlijk een gezellige boulevard. Ga eropuit naar bijvoorbeeld Planet Sauvage in Port Saint Père een soort safaripark, jungle en dolfijnenpark in één of ervaar de marinewereld in Escal'Atlantic in Saint Nazaire. De bruisende stad Nantes is ook een aanrader met prachtige kunstwerken, optredens en zelfs een mechanische olifant! Iets meer naar het zuiden ligt het eiland Noirmoutier. Reden voor een ritje over de zeebodem. De Passage du Gois staat bij vloed namelijk onder water. Al met al veel te zien en te doen. Dat wordt een fantastische vakantie op de Camping Le Fief!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le fief

De ligging van "le fief" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.