Zagarella

6
Vacanceselect.com logo

Camping Zagarella is een heerlijke familiecamping met een openlucht zwembad en een overdekt zwembad, een prachtige ligging te midden van pijnbomen en op 3 km van de stranden van de Vendée. Geniet van sport en ontspanning en beleef een fantastische vakantie op Camping Zagarella! U boekt deze heerlijke vakantie natuurlijk bij Vacanceselect! 

LiggingCamping Zagarella ligt op slechts 3 km van de mooie zandstranden van de zonnige streek de Vendéeen de bruizende badplaats Saint Jean de Monts! U en uw familie zullen zich op deze mooie plek prima vermaken.

VoorzieningenHoudt u van sportieve activiteiten maar wilt u tijdens uw vakantie toch ook vooral heerlijk ontspannen, dan bent u op Camping Zagarella zeker aan het juiste adres. Geen dag gaat voorbij zonder te genieten van het:
· Openlucht zwembad met glijbanen
· Verwarmd overdekt zwembad met jacuzzi
· Volop animatie

Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht:
· Apart peuterbad
· Mini glijbaan
· Kinderanimatie

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de minimarkt op de camping.

Vendée!In de omgeving van Camping Zagarella vindt u volop vakantieplezier voor het hele gezin! De brede zandstranden van de Vendée staan garant voor veel waterpret. Wat dacht u van lekker flaneren op de boulevard in Saint Jean de Monts met de vele winkels en restaurants? Of een overtocht naar Ile d'Yeu met de boot? Houdt u meer van fietsen? Dan is Saint Jean de Monts de ideale bestemming! Vele fietspaden leiden u langs uitgestrekte stranden, door de bossen aan de kust en door het moerasgebied in het achterland. Waterpret, een comfortabel verblijf, goede voorzieningen, animatie voor het hele gezin; Camping Zagarella heeft alle ingrediënten voor een super vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging zagarella

De ligging van "zagarella" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.