Les Amiaux

6
Vacanceselect.com logo

Op zoek naar een camping met vele mogelijkheden en voor ieder wat wils? Camping Les Amiaux heeft het allemaal. Gelegen aan de kust in de Vendée in Frankrijk, omringd door bossen en het strand op de hoek. Ontspanning en vermaak komen samen op Camping Les Amiaux door het brede aanbod van (sport)faciliteiten, uitstapjes in de omgeving en beschikbare activiteiten. Vakantie vieren op Camping Les Amiaux biedt het allemaal!

Een en al waterpret!Camping Les Amiaux staat bekend om de vele zwembaden. Neem een duik in het binnen- of buitenbad, ontspan in de jacuzzi en ontdek met het hele gezin alle vier de waterglijbanen. Maar dit is nog niet alles! Het strand bevindt zich 15 minuten lopen van de camping en in de omgeving bevinden zich meerdere waterpretparken.

Camping Les Amiaux heeft het allemaalDoor het brede aanbod aan faciliteiten is Camping Les Amiaux de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Het uitgebreide animatieprogramma biedt voor de kinderen leuke, diverse en creatieve activiteiten. Meerdere keren per week vindt er een kinderdisco plaats en met vier waterglijbanen is het kindvriendelijke zwembad een geliefde plek op de camping. Je kunt gebruik maken van alle sportfaciliteiten op het multisportterrein en de camping biedt fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Tip voor de golfliefhebbers: langs het strand vind je een van de mooiste golfbanen van Frankrijk, St Jean de Monts golf club.

Perfecte uitvalsbasis voor een ultieme vakantieDe bosrijke omgeving is al een plaatje op zich en nodigt uit tot ontspannen wandelingen en fietstochten. Zo kun je al fietsend of met de auto het schiereiland Île de Noirmoutier verkennen, te bereiken via de beroemde Passage du Gois, een brug van 4,5 km lang. Met hoogtij staat deze brug onder water maar niet gevreesd, je kunt altijd nog de brug pakken die altijd te betreden is. Voor een adembenemend uitzicht op 70 meter hoog over de bossen en de prachtkust is een bezoek aan de welbekende watertoren in Notre-Dame-de-Monts een must. Zoek de gezelligheid op door een bezoek te brengen aan de badplaats St. Jean-de-Monts met vele restaurants, barretjes en terrassen. De campingfaciliteiten in combinatie met de omgeving zijn de juiste ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les amiaux

De ligging van "les amiaux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.