Sol A Gogo

6
Vacanceselect.com logo

Camping Sol à Gogo is een leuke familiecamping direct aan zee gelegen. De prachtige, uitgestrekte zandstranden van de Vendée liggen aan uw voeten op deze camping. Het terrein bevindt zich tussen de badplaatsen Saint Jean de Monts en Saint Gilles Croix de Vie in. Het zwemparadijs met waterglijbanen zal zeker veel door uw gezin bezocht worden. Mocht het in het laagseizoen wat minder warm zijn, dan is het genieten in het binnenbad. Kortom, reserveer nu uw vakantie op Camping Sol à Gogo bij Vacanceselect.

De voorzieningen van Camping Sol à Gogo Echt genieten op deze camping direct aan de Atlantische Oceaan en uitgestrekte stranden:
· Binnen- en buitenzwembad
· Gezellige omgeving met pittoreske badplaatsen
· Direct aan het strand

Natuurlijk is er aan de kinderen ook gedacht:
· Mooie waterglijbanen
· Kastelen bouwen op het strand
· Leuk animatieprogramma

Boodschappen kunt u bij de kampwinkel op de camping doen!

Vakantie op Camping Sol à Gogo in de Vendée!Deze bestemming is uitermate geschikt voor de zonaanbidders! Hier zijn bijna net zoveel zonuren als in Zuid-Frankrijk. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om musea of pittoreske plaatsjes te bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn de 'Jardin du Vent' over windmolens en andere toepassingen of Challans, bekent om de gezellige markten op dinsdag, vrijdag en zaterdagmorgen. Bezoek ook eens het nabijgelegen Saint Hilaire de Riez met veel zoutpannen, waarvan er nog een aantal in gebruik zijn. Hier beleeft u een onvergetelijke vakantie met het uw hele gezin. Camping Sol à Gogo biedt genoeg zon- en zee-uren voor een geslaagde vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging sol a gogo

De ligging van "sol a gogo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.