Les Biches

6
Vacanceselect.com logo

In het hart van een prachtig dennenbos én in de buurt van de stranden van de Vendée ligt 4-sterren Camping Les Biches. De dennenbomen zorgen voor genoeg schaduw bij je vakantieverblijf en geven je echt het gevoel midden in de natuur te zijn. Én op maar een paar kilometer liggen ook nog eens lekker brede zandstranden; altijd wel een fijn plekje te vinden voor een dagje aan zee! Liever naar het zwembad? Ook daar is er voor ieder wat wils. Een buitenbad met peuterbad en glijbanen en mocht het nou eens wat minder weer zijn dan kan er geplonsd worden in het verwarmde binnenbad. De animatie is hier ook top trouwens! De spectaculaire shows, spannende sporttoernooien en de leuke kinderclubs zullen zeker bijdragen aan een onvergetelijke vakantie!

Verwarmde zwembaden en volop activiteiten Op camping Les Biches zijn maar liefst 4 verwarmde zwembaden waaronder een peuterbad waar je kleintje wel 100 keer van het glijbaantje zal willen roetsjen. Het grote vierkante bad leent zich uitstekend voor baantjes trekken en mocht het een dagje wat minder weer zijn dan duik je gewoon het binnenbad in. Er zijn 2 kinderclubs waar zowel de kleintjes als de startende puber menig vriendschap zal sluiten. In shape blijven tijdens je vakantie? Geen probleem! Sporttoernooien, aquarobics, fitness,tennis….kies maar uit. In de minimarkt haal je makkelijk een vers brood en wat groente en fruit. Afhalen van maaltijden kan in het restaurant, maar lekker aanschuiven daar kan ook. Scheelt weer afwas!

Vélo Rail en Saint HilaireDe Vendée staat bekend om de mooie brede zandstranden, zo ook in de omgeving van Camping les Biches. Saint Hilaire de Riez is bijvoorbeeld een leuke badplaats met 12 km aan met duinen omzoomd strand. Maar uiteraard wil je ook wat zien van de omgeving, wat uitstekend kan tijdens een onvergetelijk ritje op de Vélo Rail. Dit is een oude spoorlijn waar je op een speciale fiets zo over het spoor rolt. Lekker actief uitje voor het hele gezin! Een andere aanrader is het Park Puy du Fou waar je alles over de geschiedenis van de Vendée leert bij de betoverende shows. Vanuit Saint-Gilles-Corix-de-Vie neem je de veerboot naar het prachtige eiland Île d'Yeu, waar de authentieke sfeer goed bewaard is gebleven. Prima per fiets te ontdekken! Je ziet het, genoeg te beleven in de Vendée!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les biches

De ligging van "les biches" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.