les Alicourts Resort

6
Vacanceselect.com logo

Op Camping Les Alicourts Resort staat water centraal. Dat kan ook niet anders in een streek als Sologne in de Loire, een gebied met wildbossen en wel 2800 meren! De camping is een eldorado voor waterratjes met een zwemmeer én een overdekt zwembad én een openlucht bad én een golfslagbad én een wellnessbad. Camping Les Alicourts Resort biedt bijna teveel om op te noemen, zelfs een 9-holes golfbaan! Alles binnen handbereik voor een fantastische vakantie in een rustige omgeving met heidevelden, bossen, meren en beroemde kastelen.

ZwemplezierWat zijn er een zwemmogelijkheden op Camping Les Alicourts Resort! Allereerst het zwemmeertje met een groot zandstrand, het overdekte zwembad, het openlucht bad met waterglijbanen, het kinderbad met speeltoestellen, het golfslagbad en niet te vergeten de wellnessbaden. Lekker dobberen op het meer of gebruikmaken van.....ja écht, de waterskibaan! Ouders kunnen hun swing verbeteren op de 9-holes golfbaan en in het restaurant rustig tafelen terwijl de kinderen zich vermaken in de aangrenzende speeltuin.

Gezellige plaatsjesLeuk om een keer een dagtocht te maken naar de prachtige stad Orléans of misschien wel Blois of Bourges! In de laatste plaats zijn wel 400 vakwerkhuizen te bewonderen. Of ga naar een van de marktjes in de buurt. Heerlijk verse producten en de vriendelijke bevolking heeft nog tijd om met handen en voeten uit te leggen hoe je Franse gerechten met hun producten maakt. En natuurlijk is een tochtje naar een van de beroemde kastelen van de Loire zeker een aanrader: Chambord, Beauregard, Villesavin of Domaine de Siran. Camping Les Alicourts is een ideale plek als je waterpret, rust en het bekijken van de Loire wilt combineren in je vakantie.

Activiteiten in de omgeving
De uitgestrekte bossen en heidevelden voor sportieve wandelingen, leuke fietstochten, vissen in de naastgelegen rivier La Sauldre of in het meer op de camping. Iets verder is het leuk om eens de dierentuin van Beauval , het avonturenpark van Nancay is het labyrint van Beaugency te bezoeken. Genoeg te doen om uw vakantie onvergeeflijk te maken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les alicourts resort

De ligging van "les alicourts resort" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.