Bois Soleil

6
Vacanceselect.com logo

Camping Bois Soleil is een kleine typisch Franse familiecamping op een steenworp afstand van het strand. Je zit dichtbij de bossen van de Vendée en wat Bois Soleil vooral uniek maakt, is het uitzicht op het vogelreservaat, dus natuurliefhebbers, haal je hart op! Natuurlijk vind je op deze leuke gezinscamping het onmisbare verse stokbrood voor je vakantieontbijt en daarna liggen het zwembad, kinderbad en de waterglijbanen op je te wachten. Laat je kinderen maar gaan, die amuseren zich wel! Zin in een zonnig dagje aan het strand? Fiets naar een van de mooie stranden aan de Atlantische Oceaan of pak de buspendel van de camping, lekker makkelijk!

Wat kan ik verwachten op Camping Bois Soleil?Drie waterglijbanen, een binnen- en buitenbad en een kinderbad staan garant voor uren waterpret. Bovendien organiseert het onvermoeibare animatieteam wedstrijdjes, spelletjes en knutselmomenten, zo maak je snel vakantievriendjes! Daarmee kun je later weer afspreken in de speeltuin of voor een potje voetbal. Als ouder houd je je conditie op peil in de fitnessruimte of kom je tot rust in de sauna. Tip: huur een fiets op de camping, ook voor de kinderen. Zo heb je vervoer naar het strand en kun je mooie tochten maken door het Forêt d'Olonne.

Atlantische kust en het groene hart van de VendéeCamping Bois Soleil ligt in Olonne-sur-Mer, een levendige badplaats aan de Atlantische kust met in de directe omgeving gezellige dorpjes, boulevards, winkels en restaurants. Eet een keer in een van de visrestaurants in het haventje van Les Sables, verse vis, zó uit zee op je bord! Maar ook voor een dagje weg zijn er volop mogelijkheden! Luçon bijvoorbeeld met de prachtige kathedraal, het bisschoppelijke paleis en de Jardin Dumaine uit de tijd van Napoleon III. Verder weg ligt Nantes, in de Romeinse tijd een heus handelscentrum. Culturele hoogtepunten in Nantes zijn de Cathedrale Saint-Pierre et Saint Paul en het Château des Ducs de Bretagne. Wist je dat Nantes de geboortestad van Jules Verne is? Geïnspireerd door zijn boeken, is het park Les machines de l'île ontstaan. Indrukwekkend. Voor kinderen én volwassenen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging bois soleil

De ligging van "bois soleil" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.